ibadeath
Elmas Üye
Eksik olmuyorAksiyon var mı? Mısır alıp gelelim mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eksik olmuyorAksiyon var mı? Mısır alıp gelelim mi?
Yarın dışarıda olacağım.. yetişirsem izlerim artıkYarın olur muhtemelen bsjsjsjs ırcforumdakiler aralarında kapışcak
Arkadaşlar 7/24 oynamıyoruz sakinnn jsjsjsjskskLen bi dışarı falan çıkın kör olacaksınız
7/20? sklfjdArkadaşlar 7/24 oynamıyoruz sakinnn jsjsjsjsksk
7/217/20? sklfjd
Kız konuştukça discorda bakıyorum Hilal geldi bize troll info mu veriyor diye. Keşke sesini kaydedebilseydik bu kadar benzerlik fazla. Gülüşü bile aynıydı djdjjjdkdkgşdjj ben de olmasam bitiksiniz
oha siz ciddisiniz kfldj yokluğumu hissettirmemiş herhalde….Kız konuştukça discorda bakıyorum Hilal geldi bize troll info mu veriyor diye. Keşke sesini kaydedebilseydik bu kadar benzerlik fazla. Gülüşü bile aynıydı djdjjjdkd
ben yoktum kaçırdım ya aDA:SF:S:Goha siz ciddisiniz kfldj yokluğumu hissettirmemiş herhalde….
nasıl yoktun ya? başımıza taş yağacak kgljfkj elektrikler falan mı yktu..ben yoktum kaçırdım ya aDA:SF:S:G
Hayır seni daha çok aklımıza düşürdü ve sana karşı olan özlemimizi arttırdı sadece…oha siz ciddisiniz kfldj yokluğumu hissettirmemiş herhalde….
7/21 saat oynuyorum dedim o 3 saatlik araya denk gelmiş xdnasıl yoktun ya? başımıza taş yağacak kgljfkj elektrikler falan mı yktu..
Akşam müsaitsen gel kendi aramızda oynayacağızŞimdi ben aim olsun oyunun yapısı olsun çok iyi değilim 2-3 kişi gelsin de aksam antreman yapalım . Git fortnite oyna diyorlar bana bazen . ne sağ sol yapıyorsun diyeDD
Valorant indir akşama gel takımın hazır :dŞimdi ben aim olsun oyunun yapısı olsun çok iyi değilim 2-3 kişi gelsin de aksam antreman yapalım . Git fortnite oyna diyorlar bana bazen . ne sağ sol yapıyorsun diyeDD