Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok konuşma valo gel hahahahaAy ne valoymuş ya kfkdjjd
Ben prensip olarak insan öldüremem. Tek silahım sözlerim…Çok konuşma valo gel hahahaha
Var askim onu da yapıyorum ksnsmsnsmsKız yaren senin projen, çizimin yok mu?
Kim bu yeni flörtün mü………..Ellie karakterine ısınamadım ben. Kız fevkalede bir oyuncu ama gözler şu ablayı aramadı değil;
Ekli dosyayı görüntüle 93523
ya da;
Ekli dosyayı görüntüle 93524
Bu ablamız oyuncu değil ama belki de olurdu…
çizgi film misali oyun oynamadığımı bilen hatem beni rakibe atmış. seni gidi amatör seni. oyuna gelmeyin.@Swat @Sim @HosgeldinHarunAbi @yarchitecten @need @Plesk @scope @Slash @ibadeath
Bir kişi daha bulalım 5v5 atalım twitchden yayın açıp. Ama Plesk rakibim olsun…
çizgi film misali oyun oynamadığımı bilen hatem beni rakibe atmış. seni gidi amatör seni. oyuna gelmeyin.
bırakın bunu, cs oynayalım sırt sırta verelim de kan gövdeyi götürsün.
amazon primeben bu diziyi bulamadım ya oyunu gösteriyorlar hep
tm ben elendim siz devam edinamazon prime
Evetttt cidden güzel gelsene sendeeeNe oyunmuş ya konu sürekli aktif hdksj çok mu eğlenceli yareen![]()
Ben hiç oyun oynamadım ömrü hayatımdaEvetttt cidden güzel gelsene sendeee
Amazon Prime hesabımı paylaşabilirim seninle istersen. Cüzi bir ücret karşılığında…….tm ben elendim siz devam edin