Yaaa işte biz ne anlarız öyle şeylerden? Biz işte valo, lol, barbie giydirme…Satranç mı? O ne ya öyle entel entel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaaa işte biz ne anlarız öyle şeylerden? Biz işte valo, lol, barbie giydirme…Satranç mı? O ne ya öyle entel entel
satranç oynayan büyük zaferler için büyük fedakarlıklar verebilen cesur insanlar eklesinler beni.
Eksik varsa tamamlarım ben aloooooooValo eksiğiz 1 kişi gamer vibe var sende
Pro oyuncu çağırcam diyon kskskks onun takımında olayım o zaman :dEksik varsa tamamlarım ben alooooooo
Valo eksiğiz 1 kişi gamer vibe var sende
Last of usben daha çok minimal ve hikaye modu olan oyunları seviyorum,
Limbo
Ori And The Will Of The Wisps
Inside
Little Nightmares
Little Nightmares II
Ori and The Blind Forest
Layers of Fear
GRIS
Planet Alpha
Planet of Lana
rekabetçi olarak da eski bir League of Legends.
tabi hiçbiri bir satranç etmez.
skjdjsjdjdj o zaman aynı takımdayız mecbur…Pro oyuncu çağırcam diyon kskskks onun takımında olayım o zaman :d
Last of us
Diye bi oyun var oyunu izlerken hikayesinde ağlamıştım çok duygusaldı
İzlemedim ama aklımda bakayım ona bir araben de tam mesajımı editleyip onu da ekliyordum sen yazdın iyi tesadüf oldu ahaha. evet o da kült oyunlardan birisidir çok iyidir. onun dizisi çekildi. izlemediysen izlemeni tavsiye ederim çok güzel.
İzlemedim ama aklımda bakayım ona bir ara
Tmm kahvaltı yaparken izlicem şimdierteleme bir an önce izle, geç bile kalmışsın.
FIFA niye oynamıyorsunben daha çok minimal ve hikaye modu olan oyunları seviyorum,
Limbo
Ori And The Will Of The Wisps
Inside
Little Nightmares
Little Nightmares II
Ori and The Blind Forest
Layers of Fear
GRIS
Planet Alpha
Planet of Lana
The Last of Us
rekabetçi olarak da League of Legends.
tabi hiçbiri bir satranç etmez.
1 el sağcı olabilirimSolcular vs sağcılar maçı
iba, plesk, slash, hatem, ve meral akşener sizin kadro
Kalanı bende. Kaybeden seçimde diğer takımın istediği partiye oy verir xd
FIFA niye oynamıyorsun
2.si beni de bi tık hüzünlendirdi. Çok iyi oyun net bir şekilde. 2’şer kere bitirdim yine bitireceğim…Last of us
Diye bi oyun var oyunu izlerken hikayesinde ağlamıştım çok duygusaldı