Mvp olursam daha da oynamam o oyunu. Zirvede bırakmak lazım..Hahahahahahha jsjdjdk diyip mvp olcak kesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mvp olursam daha da oynamam o oyunu. Zirvede bırakmak lazım..Hahahahahahha jsjdjdk diyip mvp olcak kesin
Dc’de de mi hiyerarşi var alooyönetçiler vs üyeler maçınca yayın açmayı düşünüyolar :d
yok forum yöneticileriyle de bi ara oynicazDc’de de mi hiyerarşi var aloo
Banlanırız olm şaabmayın…yok forum yöneticileriyle de bi ara oynicaz![]()
Adam eksikse ben prof oyuncu çağırcam djsjjdkd@Swat @Sim @HosgeldinHarunAbi @yarchitecten @need @Plesk @scope @Slash @ibadeath
Bir kişi daha bulalım 5v5 atalım twitchden yayın açıp. Ama Plesk rakibim olsun…
Adam eksikse ben prof oyuncu çağırcam djsjjdkd
@Swat @Sim @HosgeldinHarunAbi @yarchitecten @need @Plesk @scope @Slash @ibadeath
Bir kişi daha bulalım 5v5 atalım twitchden yayın açıp. Ama Plesk rakibim olsun…
Solcular vs sağcılar maçı
iba, plesk, slash, hatem, ve meral akşener sizin kadro
Kalanı bende. Kaybeden seçimde diğer takımın istediği partiye oy verir xd
Bende de hile var dengeleriz, yeter ki Zeki Demirkubuz meselesi kapansın …Hahahahahaahaha Hatem hilesiz oynucan ama hajsjsjs :d
Hahahahahahah aaaa dur bide o vardı… :dd ben karşı takımda olabilir miyim HHA yi vurmak istiyorum :dd kadınlar gününde olacak iş değil jsksksksBende de hile var dengeleriz, yeter ki Zeki Demirkubuz meselesi kapansın …
Oynamaz o öyle şeyler oğlum adam varoş mu bizim gibi. O satranç falan oynuyor..Semo da var mıydı la Valorant. Gelir mi o?
Oynamaz o öyle şeyler oğlum adam varoş mu bizim gibi. O satranç falan oynuyor..