Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
thanx ama autocad easy :dTakıldığın yer olursa sorabilirsin
Yeni lisans anahtarı satın al@ibadeath sen büyücü müsün doğruyu söyle
Akşam Valo atarız dedik herkesin işi çıktı..
Autocad çerez program dedim vermeyen hatayı vermeye başladı…sana laf attıktan sonra oldu bunlar hepEkli dosyayı görüntüle 93376Allah için ben bunu nasıl düzeltcem şimdi
Bedava kullanıyordum öğrenci sürümünden niye alayımYeni lisans anahtarı satın al
Stres yapma kapat aç düzelir solid'de ciz@ibadeath sen büyücü müsün doğruyu söyle
Akşam Valo atarız dedik herkesin işi çıktı..
Autocad çerez program dedim vermeyen hatayı vermeye başladı…sana laf attıktan sonra oldu bunlar hepEkli dosyayı görüntüle 93376Allah için ben bunu nasıl düzeltcem şimdi
Solid bilmiyorum autocad kullanıyoruz… aç kapa yaptım düzelmiyo… autocadin robotuna da yazdım anlamıyor beni… nasıl düzeltcem bunu?Stres yapma kapat aç düzelir solid'de ciz
Ben cam'ciyim CAD bilmiyorum fazlaSolid bilmiyorum autocad kullanıyoruz… aç kapa yaptım düzelmiyo… autocadin robotuna da yazdım anlamıyor beni… nasıl düzeltcem bunu?
Helal my friendBen cam'ciyim CAD bilmiyorum fazla
bi fare tutmayı deniyim olursa olur :p
bi oyun çıkar belki sonra yine ağrı sızı :p fösşcşzşdşbi fare tutmayı deniyim olursa olur :p