Heisenberg
Gümüş Üye
neyse eve geçeyim de kurarım yarına etiket atacağım hepinize :dBozulur ama Valo daha güzel
neyse eve geçeyim de kurarım yarına etiket atacağım hepinize :dBozulur ama Valo daha güzel
ne vuruş hissiyatı var ne gerçekçi bir ortam.Valorant ne ya cs ye gelin
Senin gibi amatör bir oyuncuyu taşıyabilirim. Ne dersin ?ne vuruş hissiyatı var ne gerçekçi bir ortam.
hileli olması bile cs'nin daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
ne vuruş hissiyatı var ne gerçekçi bir ortam.
Üfffff cs çok gerçekçine vuruş hissiyatı var ne gerçekçi bir ortam.
Hadi inşallahYüklüyorum![]()
Bizimki hata veriyor artık hznxjxjArtık hata vermiyor sorunu hallettim
Cs indir Valo ne ya çocuk muyuzGeçenlerde indirip bi deneyeyim dediydim, ergen oyunu gibi ya. 10 dk oynadım sildim. Oynayıp sevenlere saygım var, yanlış anlaşılmasın. Herkes aynı şeyi sevecek yada sevmeyecek diye bir kaide yok. Şu sıralar American Truck Simulator oynuyorum. Acayip sardı.
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.