Kim
Gümüş Üye
Nasıl bi oyun ilk defa duydum ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kırıcısın iba
Gel o zamanbende oyunyorum güzel oyun
Açıldı artık yavaştan asko <3sezon açıldı mı?jajzjsj
Bizim gencler yayin yapmiyor bildigim kadariyla ama twitch de bir suru valo yayini yapip drop aktif eden yayinci var haci.arasınız da yayınıcı varımı arada çekliş yapıp bedava vp dağatan mesala benim çok istediğim Yitik Vandal (Forsaken Vandal) almak için bedava yayınıcı aranıyor![]()
HATEM YAPIYOBizim gencler yayin yapmiyor bildigim kadariyla ama twitch de bir suru valo yayini yapip drop aktif eden yayinci var haci.
Yoo ben ne zaman yayin acsam adami offline goruyorum. Dc de yayin yapiyorsa bilememHATEM YAPIYO
Tatil verdi şu aralar kendisine yakında başlar gibiYoo ben ne zaman yayin acsam adami offline goruyorum. Dc de yayin yapiyorsa bilemem
Siz de twitch de valo yayinlari yapin ulkede cok izleniyor. Valo yayini yaparak twitch partner olan bir suru kiz var.Tatil verdi şu aralar kendisine yakında başlar gibi.
Ekipman yok bende düşünüyoruz onu da ksjdjdjdndj goygoylu yayın fena olmayabilirdi aslında xdSiz de twitch de valo yayinlari yapin ulkede cok izleniyor. Valo yayini yaparak twitch partner olan bir suru kiz var.
Paraya para demessiniz.
Ekipman dedigin nedir ki bitane seramic marka mic , bide elgato facecam tamamdir. Ekipte saglam. Allah da yuru yag kulum der kesin.Ekipman yok bende düşünüyoruz onu da ksjdjdjdndj goygoylu yayın fena olmayabilirdi aslında xd