valiz hazırlamak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
5 dakikalık iş abartmak gereksiz :D.

Son valizimi hazırlamak 4 dk sürmüştü. Ama 3 hafta sürdüğünü de bilirim.

Kesinlikle hafife alınmaması gereken bir eylemdir. Uçak tren vapur otobüs artık ulaşım aracınız her ne ise kaçırmanıza sebebiyet verebilir, sonuçları pahalıya patlayabilir :honk:

Eger her zaman gittigim bir yere gidiyorsam nefret ede ede hazirlarim o valizi ama eger uzak hic gitmedigim bir yere gidiyorsam ozenle hazirlanir

Hiç sevmem, yorgunluktan başka bir şey değil.
Hele ani oldu mu..

2 hafta oncesinden hazirlarim. Sonucta isin ucunda seyahat tatil vardir heycanlara gebedir. Tek sikinti 20 kiloluk siniri olmasi.

O kiyafetler nekadar temiz olursa olsun birde bosalttiktan sonra yıkama derdi var babasının malı gibi yerden yere caliyorlar valizi

Arabanın bagaja komodin yaptırdım her çamaşırın ayrı bölmesi var hem valiz masrafindan kurtuluyorum hem onu taşıma eziyetinden hemide pratik komidinide belese yaptirdim kafa zehir

Koskocaman bi valizim vardı. İçine ne bulduysam tıkıştırıyordum. Ve asla o valizin haricinde valiz taşımazdım. Sadece laptop çantası olurdu. Taşımak bir bela ya.

Bana öyle bir liste yapın ki bavul 15 kilo yu geçmesin.
Help me.

İşim gereği çok seyehat eden birisiyim ayrıca gezmeyi eğlence olarak da çok sık yaptığım için uçakla gideceksel mümkün olduğunca el bagajı tercih ederim. Gereksiz olan hiç bir şey koymam. Kullanmayacağım şeyi yük yapmam. Arabamla gideceksem arabanın bagajını kitap gibi yerleştiririm.

Benim hangi gün ne giyeceğim, hangi eşyayı nerede kullanacağımı bilirim. Her şey ütülü ve düzenlidir. Elimi attığımda hepsini bulurum.

Bu çok gezmenin vetdiği pratiklik artık.

yannda konşp duran biri olması halinde eksk veya gerğnden fzla eşya alımına nedn olan, cinsyete göre deişknlik göstren hazrlk süreci

Valiz yerine çeyiz hazırlayın daha az strese girersiniz

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hoşuma gitmiyor ne hazırlamak ne de boşaltmak.

2 hafta sonra yapacagım eylem. Götürmek istediğin bazı şeyleri sığdıramazsın :p

Geri