Valide Sultanların laf sokmaları

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biz belirli bir yaşa ulaşıncaya kadar terlik item'ını kullanan anneler, daha sonra bunun yerine laf sokmaya başlıyorlar.

Benim validenin bana laf sokmak için bıkıp usanmadan kullandığı klişeleşmiş iki sözü vardır:

Al al, koynuna al da yat. (Kedi için diyor bunu)
Yaşlanınca sana kedi bakar.

ayşe kadınım, fasulyem, kadın anam... bana soktuğu bütün lafların altyapısı hep sigara. ona göre başıma gelen bütün müsibetlerin sebebi sigara içiyor olmam. başım mı ağrıyor? sigaradan. midem mi bulanıyor? sigaradan. burnum mu akıyor? sigaradan. kulağım mı kaşınıyor? sigaradan. sevgilimle aram mı bozuk? o da sigaradan.dfjfg ki eskisine nazaran çok çok çok daha az içmeme rağmen, “az iç şu zıkkımı!” diyerek sürekli beni zorbalar.............

+Bir iste sebat etmessin zaten huyun bu"

- Belki alternatif evrenlerde cok iyi calisiyorum ana hakkimi yeme

+kafani yontarim senin bak delirtme beni ne demekmis o!

Anamin meshur rage anlarindan biri

Bir de anamin "kime cekmis bu cocuk" lafina karsin soyle sinir etme cabam olmustu aksjhxhdh

+ Ana sana bir itirafta bulunayim. Ben sizi 7 yasimdayken aile edindim. Benim ailem norvecte yasiyor. Uzulmeyin diye sizden saklamistim bu durumu

Son düzenleme:
annem benim başıma ne gelirse gelsin düzgün beslenmediğimden ve bilgisayar başında fazla vakit geçirdiğimden olduğunu düşünüyor.. çok yakın bir zamanda -dün- apar topar hastaneye kaldırıldım... annem görüntülü aradı ve aynen şöyle dedi;
+ ula gözlerinin altı mosmor olmuş methciler gibi, azıcık dinlen sabah erken kalkıyorsun akşam geç yatıyorsun tabii tansiyon migren ne varsa artar takılma uşak bilgisayara.... şu haline bak ben seni böyle mi bıraktım oralarda?
- ya anne ne alakası v-
+ SUS CEVAP VERME

Gözüme cam kırığı girdi, uykusuzluktan dikkat eksikliğimin olduğunu savundu..... ULAN NASIL DİKKAT EDEYİM CAM KIRIĞI Bİ ANDA GÖZÜME GELDİ... olsun dikkat eksikliğin var dedi... bilgisayara çok bakıp uykumu alamadığımı söyledi....

Benim annem ağır ağzı bozuktur ya.

Sofrada peçeteyi fazla fazla kullanınca bana söylediği:
tabii, arap yağı bol bulunca s.kine t.şş.ğına sürermiş

söz konusu başka harcamalar olunca hiç lafını yapmaz,
geçen ay benim trafik sigortamı ödeyip bana sürpriz yapmış mesela ama sofradaki peçete söz konusu olunca ağzını bozuyor kadın adsdfgh

Ben hiç bulamadım ya. Aklıma gelmiyor.

-kendin hastaneye gitmiyorsun kedilerinkine koşarak gidiyorsun
-agacin dalı ile ilgili bir küfür...
-kiz da (gelin adayimiz) aynı sana benziyor çorbayı biraz karıştır dedim bi saat karıştırıyor...
-ne derdi var sigarayı nasıl tutturuyor....

ablama soktuğu laflar hic bitmez enisteme kil biraz....
Eniştemi biz tanirken once ablam fotosunu gosterdi bize babayigit duruyordu baya. Neyse geldi tanışmaya boy kısa üstü sporla sisirmis alt düz ve ince bacaklar... annem de ondan boydan fotograf göstermemiş bu bize demişti... (babamın boyu 165)

kız kardeşimin sevgilisi için de, kardesim biraz kilolu ve uzun boylu manitası da ondan kısa ve zayıf. Camdan bakıyor annem onlar giderken bak bak kuzusu gibi duruyor bizimkinin yanında demisti hfjdhdhshs

herkesin manitasına laf ediyor benim tanistirdigim eski sevgilime de burnu çirkin kızım.. sen estetik oldum kurtuldum diyorsun da onun da kötü çocuğunuzun burnu ne olur demişti ahahahaha sonra ayrılınca da sevinmişti...

seviyorum bu hallerini ya zoruma gitmiyor...doğru diyor çünkü...

Anca kafanın dikine git…

İstemediğim an kafamın yörüngesinde yüzerim bile. Hahaha

Telefona baktığın kadar ders çalıssaydın ortalaman dört olmuştu diyor hep

Bana genelde yemek ve evlilik üzerinden laf sokar. Eski meşhur arapça sözlerinden yapıştırıyor.:D

Evin elektriğini düşüneceğine evlenmeyi düşün.:(

Maddiyata çalıştırdığın kafayı başka şeylere çalıştırmış olsaydın şimdiye çoluk çocuğa karışmıştın."

laf sokmuyor ya direkt yapıştırıyor. “benim aptal kızım.”

Tam marketten geldiğim an bir şey unuttuysam tekrar tekrar söylediği halde der ki; Hıh hıh iyi yaptın. Çayca gidip boyca geldin..

Geri