Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Evet..Yavrum burası yeri mi? 3 gün öncesinin trip faturasını şimdi mi kesiyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet..Yavrum burası yeri mi? 3 gün öncesinin trip faturasını şimdi mi kesiyorsun?
oyunu kur sen de gel yarınAynen aynen geç kalma..
olur mu hiç , kadınlar oyun oynarsa erkekleri kim verem edecek mk2oyunu kur sen de gel yarın
He he çok güldüm..olur mu hiç , kadınlar oyun oynarsa erkekleri kim verem edecek mk2
He he çok güldüm..
Sizin ne güzel kıyafetiniz, çok katlı eviniz falan var ya... Ben hala baldırı çıplak geziyorum...
aslinda ev değil orasi @need ' in gözetleme kulesi :pSizin ne güzel kıyafetiniz, çok katlı eviniz falan var ya... Ben hala baldırı çıplak geziyorum...
Ben oyun oynamak için pek vakit bulamıyorum ya, haftada 2-3 saat ya açıyorum ya açmıyorum. Ben size ayak bağı olurum.aslinda ev değil orasi @need ' in gözetleme kulesi :p
davet göndersin arkadaslar sen de gel istersen.
Abi selam vermeye bile gelebilirsin, hiç sıkıntı değil. Biz koca koca adamlar hayatsız gibi oynuyoruz da herkesten de bunu beklemiyoruz. Vaktin oldukça uğrar 2 sohbet muhabbet eder gidersinBen oyun oynamak için pek vakit bulamıyorum ya, haftada 2-3 saat ya açıyorum ya açmıyorum. Ben size ayak bağı olurum.![]()
iyi gecelerelektrikler gitti benim brolar buradan yazayım dedim.
iyi geceler
halledebildiniz mi bari o save olayiniiyi geceler
biz de kapattık :d
yesssssshalledebildiniz mi bari o save olayini
Abi o zaman arada gelir ateşi demin keşfedip mağaramdan çıkmış halimle medeniyetinizin akpli dayısı gibi gezerim.Abi selam vermeye bile gelebilirsin, hiç sıkıntı değil. Biz koca koca adamlar hayatsız gibi oynuyoruz da herkesten de bunu beklemiyoruz. Vaktin oldukça uğrar 2 sohbet muhabbet eder gidersin