Valerien İsmael

Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
Takımına oynattığı oyun hakkında eleştirilen Valerien, takımının son zamanlardaki puan kayıpları sebebiyle, yönetimle birlikte valizini hazırlayabilecek teknik adam. Belki yönetim biraz daha direnebilir ama İsmael'in öyle bir şansı yok.

sergen yalçın gelir
ismail kartal gelir
fatih terim gelir

tşk.

Yok aslında bir kere oynamıştım bu oyunu. Çok benzer bir karakter vardı. Neyse işte. skjl

Resimler açılmıyor.

@yoSun hanım merhaba, yorumunuz nedir??
Tek yorumum Cebi'den nefret ettiğim için ismael'cim onu da istifa ettireceğini düsündükce super mutlu oluyorum:) 1 taşta 2 kuş olurlar...
Hoca iyi ama futbolcular bence sevmediğinden oynamıyor ilk 5 hafta çok iyi oynadık aynı hocaydi bilemiyorum josef bile oynamıyor enteresan seyler oluyor.
Maça gelirsek bugun aksilik oldu maca gidemedim sinirimden gittim alisveris yaptim izlemedim yarin ozeti izlicem :(

Tek yorumum Cebi'den nefret ettiğim için ismael'cim onu da istifa ettireceğini düsündükce super mutlu oluyorum:) 1 taşta 2 kuş olurlar...
Hoca iyi ama futbolcular bence sevmediğinden oynamıyor ilk 5 hafta çok iyi oynadık aynı hocaydi bilemiyorum josef bile oynamıyor enteresan seyler oluyor.
Maça gelirsek bugun aksilik oldu maca gidemedim sinirimden gittim alisveris yaptim izlemedim yarin ozeti izlicem :(
Türkiye de hangi teknik direktör, hangi başkanı yollayabilmiş ki …
Çok zor bir ihtimal diye düşünüyorum.
Josef kırmızı kart ve cezadan sonra mental olarak yıprandı..
özetinide izleme haberleride okuma, ben kötü sonuçlarda öyle yapıyorum gayet güzel oluyor.

• Beğen
Tepkiler: 0
q57k1bk.jpeg

gta5 san andreas
@angie buna diyor bence.

Türkiye de hangi teknik direktör, hangi başkanı yollayabilmiş ki …
Çok zor bir ihtimal diye düşünüyorum.
Josef kırmızı kart ve cezadan sonra mental olarak yıprandı..
özetinide izleme haberleride okuma, ben kötü sonuçlarda öyle yapıyorum gayet güzel oluyor.
Böyle futbol beni üzmez yenilgi bile çabalayip herşeyini vererek alınınca üzülür insan şuan üzülecek birsey bulamıyorum keyfi oynamadıklarını düsünüyorum...
Josef bu aralar duygusal top eşi hamile kendi hamileymiş gibi her acı habere koşuyor adam anlamadım hayırlısı.

Geri