Vajinayı Deve Toynağı Gibi Gösteren Külot

Konu sahibi son olarak 670 gün önce görüldü
Transparan giysinler yeter .d

Lan bu içine hava basılarak şişirilmiş çitoz paketlerinden farksız, paket dışarıdan 1 kilo açınca 100 gram.​

Bu konunun bir benzerini Anubis açmıştı ve silindi.

90 larda deve toynağı muhabbeti yapan mal bi film geldi aklıma , oha yaw

Aslında bir nevi orijinali gibi gösterip etki oluşturulmaya çabalanıyor, isim bahane bence.

Vay be, konudaki yorumlar gayet güzel. Beklediğim tarzda yorum gelmemiş (Dine imana bağlayan olmamış). Şaşırdım doğrusu. Ayrıca sevindim.

İçeriğe dönecek olursam: İsteyen istediğini yapsın, orası beni ilgilendirmiyor. Fakat içi boş, aklı fikri cinsellikte olan, kadını erkeği fark etmeksizin "İpimle kuşağım ... ..." modunda olan, sorgulamayan, akıl yürütmeyen kof bir nesil geliyor. Benim görüşüme göre insanlığın geleceği içler acısı. Hayat bu kadar yüzeysel değil. Bu dediğime de isteyen katılır, istemeyen katılmaz.

Manyaklıkda sapkınlıkda rezillikde ne desem bos ya sunu anlamıyorum bu konuyu ben acsam hemen bir kac dallama gelir atlar konusmaya baslardı (Berenis sakın sen yanlıs anlama sana demiyorum) ama baskası actı hic bir kimsede ses yok hatta raporda edilmemiştir bu kesin :) herkez durumdan cok mutlu gibi gorünüyor hatta :o1: evet evet gormemişim bir arkadas ısrarlı bir bicimde elestirmiş :D

Bari oldu olacak sunuda yazıyım icimde kalmasın bu ısrarlı bir bicimde elestiren arkadasların bakıyorsun actıgı konu yok denilecek kadar az ya bırakın acalım bak ne güzel herkez atlamıs konusmus sabah biri Bahadır a da aynı seyi yaptı sacma filan dedi actıgı konuya beyenmiyorsan sen acda bizde okuyalım bunlar yüzünden nerdeyse artık hic konu acmıyorum bıktım bu gibi adamlardan hic bişey yapmazlar yanlızca yorum konu acanada MANİ olurlar.

Geri