Vajinasının Resmininden Kano Yaptı

Konu sahibi son olarak 664 gün önce görüldü
vajinasinin_resmininden_kano_yapti_h2683_c4aba.jpg

Megumi Igarashi, Japonya’da, çektiği vajina resimlerini 3d yazıcı ile çoğaltıp dağıtmakla suçlanıyor.

3d fotoğrafını internete yükledi ve vajina şeklinde tekne yapımı için 30 yerden teklif aldı.

Bunu yaptıktan sonrada tüm dünyada manşet oldu.

Polis kadının müstehcenlik yasasını ihlal ettiğini ve bunun için 6.000 sterlin para ladığını söyledi.

43 yaşındaki kadın suçlu bulunursa yaklaşık 20.000 dolar para cezası alacak.

Avukatı yaptığı açıklamada ‘’Ortada alınan bir para yok. O kendi vajinasının resmini çekti. Ortada herhangi bir zorlama yok. Davayı kazanacağımızdan eminiz’’ dedi.

Kadın yaptığı açıklamada ‘’ben önce komik olduğu için bunu yaptım. Daha sonra bunun bir sanat için olacağına karar verdim. Ben vajinamı kimseye göstermemiştim. Ben teşhirci değilim. Vajina ve penis toplumda bir tabu haline gelmiştir’’ dedi.
Kaynak:ilginchaber.com​

Sanat için olacağına karar vermiş kadın tamam işte herkes bir yerlerinin fotoğrafını çeksin çoğaltsın sanat için diye de karar versin.Güzel iş be üzerine de para alsın bide .Ohh miss.
Birileri de evine iki lokma ekmek getirmek için ter döksün

Yuhhh, kadınlar kendileri değersizleştriyor kendilerini

Ünlü olmak için, bir yerlerde adını yazdırmak için yapamayacakları şey yok.

Buradan bütün vajinalı canlılara sesleniyorum; neyin aşağılık kompleksini yaşayarak bu kadar aleni bir biçimde vajinanızın işlevselliği üzerine fikirler üretmeye koyuluyorsunuz? Bana bir açıklayın, söz veriyorum sizi anlamaya çalışacağım.

Notundibi: Bu bir aşağılık kompleksidir. Birilerinin vajinanın yalnızca vücudun bir parçası olduğunu hatırlaması gerek.

Buradan bütün vajinalı canlılara sesleniyorum; neyin aşağılık kompleksini yaşayarak bu kadar aleni bir biçimde vajinanızın işlevselliği üzerine fikirler üretmeye koyuluyorsunuz? Bana bir açıklayın, söz veriyorum sizi anlamaya çalışacağım.

Notundibi: Bu bir aşağılık kompleksidir. Birilerinin vajinanın yalnızca vücudun bir parçası olduğunu hatırlaması gerek.

İmzamı atarım altına. Bunun adı sadece çaresizlik

Merakla bekliyoruz acaba başka nerelerinin resimlerinden neler yapacak.

bide bunu bir kadın yapıyor ilginç .

Kafalarda ki deliğin buyuk olması yüzdürtmez.
Ne kara da ne denizde.

Aklıma bel altı espriler geldi türlü türlü,
sonra kendimden utandım, insan bazen utanabilmeli

:T: güzel değilmiş ama madem böyle bişi yapmış bende çekip atıyım ona kano küreği yapsın :T:

Geri