Vajinasına Koyduğu Yünle Örgü Ördü

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü
Casey Jenkins isimli kadın, bir galeride 28 gün boyunca oturup; vajinasında barındırdığı yünden örgü ördüğü bir performans sergiledi.

xbd7urb.jpg

Performans, Jenkins’in bir top örgü yününü vajinasının içine yerleştirmesi ve bunu kullanarak 28 günde çeşitli giysiler örmesi pratiğine dayanıyor.

ecsImgknitting-7630046830910942514.jpg

Her gün yeni bir parça yün ipliği kendi içine ekleyen Jenkins bunun sanıldığı gibi acı verici ya da rahatsız edici olmadığını dile getiriyor. Ancak ipliklere bağlı olduğundan hep sabit bir yerde durması gerekliliğinin kısıtlayıcı olduğunu söylüyor.

428891.jpg

Performansını regl döneminde de sürdüren Jenkins "Regl dönemimde işler daha da zorlaştı, çünkü yün ıslak oluyordu ancak bu dönemde performansı durdursaydım bu tam bir performans olmazdı. Bu deneyim bazen acı verici bazen de tahrik ediciydi" diyor.

IMG_0738_1.jpg

Bu performansın amacının kadınların genital organına dair oluşmuş olan olumsuz ve korku dolu görüşe meydan okumak olduğunu söyleyen sanatçı; vajinayı örgü gibi insanlara hoş ve sıcak, hatta bazen sıkıcı gelen bir şeyle ilişkilendirerek bu organın şaşırtıcı ya da korkutucu olmadığını, onun da vücudun bir parçası olduğunu göstermeye çalışıyor. "Biliyor musunuz, oradan hiçbir şey koşarak çıkıp sizi yemeyecek."

casey-jenkins-2.jpg

s%C3%BCbhanallah-karde%C5%9F-ibretlik-bir-payla%C5%9F%C4%B1m_23700.jpg

Son resim iğrenç ...
Bunun amacı ne smdııı?

Hayattam soğumuş bir şekilde konuyu terk ediyorum :T:

Cok üşütmüş heralde aman cok acikta kalmasin mazallah sıkkıntı buyuk

Aleyna kadınlardan soğuyalım diye açıyorsun demi bu konuları ;)

Buyur burdan yak ;)

Midem bulandı sabah sabah:nee:
Ben bir bayan olarak tiksindim de erkekler ne yapsın :/

Amacı ne anlamadım yani gerçek amacını çözememekle birlikte,böyle gereksiz atraksiyonlarla birşey elde edilemez bunu öğretmemişler mi bu cins kadına..

diyeceklerimi yazdım yazdım sildim neyse.

Öğgg geldi sabah sabah :o

Aleyna hem sana pes hem açtığın haberlere pes hemde bu iğrenç kadına pes diyorum midem bulanarak konudan çıkıyorum.

Zavallı.
Haber olayım,farklılık yapayım, derken,mide bulandırmış.
Allh ıslah etsin.

Ben 2. sınıfta anatomide ürogenital sistemde iken bile bu kadar penis vajina vsli şeyler görmedim. Siteye 18+ bölüm yapsanıza?

Geri