Vajinada Sıkışıp Kaldı

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya
24924733.jpg

Almanya'nın Tübingen kentinde bir genç, taştan yapılmış dev bir vajinanın içine sıkıştı.

Öğrenci değişim programıyla ABD'den Almanya'nın Tübingen kentine gelen bir öğrenci, arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucu sokak ortasında duran mermerden yapılmış devasa vajina heykeline tırmandı. Ancak gencin bu macerası pek de umduğu gibi bitmedi.
Hürriyet
Edit: Ahahaha :D

gal03-pi-chacan.jpg

Almanya’da Tübingen Üniversitesi önünde ilginç bir olay yaşandı: Mikrobiyoloji ve Viroloji bölüm binasının hemen yanında bir öğrenci yeniden dünyaya geldi. Fernando de la Jara tarafından yapılmış dev taştan vajina heykeli içerisine bilinmeyen bir sebeple giren ismi açıklanmayan öğrenci çıkmak istediğinde işler yolunda gitmedi. Vajinada sıkışan öğrencinin yardımına 22 itfaiyeci koştu. Bu “ufak” ekip tarafından kurtarılan genç utanç içerisinde kıpkırmızı kesilmenin haricinde herhangi bir sağlık sorunu yaşamadı. İtfaiye ekiplerinin soğukkanlılığı ise kayıtlara geçti. Kurtarma çalışmaları esnasında €120,000 değerindeki heykele herhangi bir zarar gelmediğini de ekleyelim.

giant-vagina-360x480.jpg

24924732-001.jpg

379662_0_org_640_434_176026_.jpg

Vajinayasikispkaldi.jpg

Sanatsal bi meraktan bakmıştır belki. Hemen kötü dusunmeyelim :D

Aleyna actigin konular bayagi enteresan cokmu ariosun bu konulari :D

keşgem ölseydin de rezil olmasaydın nan:))))) tutmayın beni beni dedin taşı vajina sandın daldın ancak vajina vajina olalı senin gibim bi iftira görmedi :))))

"İçine girdiğin küçük kaygan deliği
Yeni ve büyük bir dünya mı sandın?"

Aklıma Şebnem Ferah'ın bu şarkı sözleri geldi nedense.

Ayağıyla girmiş yalnız .s

Vajinayla saka olmaz ham yapar boyle :D

Niye bana rezillik gibi gelmedi hayret

Aleyna uzun süredir forumda yoktu, geldi ve vajinalı konulara merhaba :D

Benim favori haberim hâlâ vajinadan yoğurt :p

Mikrobiyoloji ve Viroloji bölüm binasının hemen yanında bir öğrenci yeniden dünyaya geldi.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Geri