Vahşet Partisi - All The Boys Love Mandy Lane

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü
vahset-partisi-filmi-2857666-2857666_o.jpg

Yapım:2006 - ABD
Tür:Gerilim , Gizem , Korku , Romantik , Gençlik
Süre:90 dakika
Yönetmen:Jonathan Levine
Oyuncular:Amber Heard, Michael Welch, Whitney Able, Anson Mount, Luke Grimes

Sessiz bir genç kız olan Mandy Lane yaz sıcağından kaçmak için bir çiftlik evinde verilecek haftasonu partisine davet edilir. Kendi okulundan arkadaşlarının düzenlediği bu partide tanıdığı insanlar bir süre sonra sessizce ortadan kaybolmaya başlar.

vahset-partisi_1993124.jpg

images

images

ecos-en-la-oscuridad.jpg

Korku filmi güya izleyeceğiz çok korkacagız dedik ama bir türlü korkamadım nede gerildim :) Sadece kan var. güya lise öğrencisi oaln meddy herkes onunla olmak için kandırmaya çalısıyor ama kız kimseyi istemiyıor.. Öyle başlıyor işte hikayesi :) Korkmadım rolleri iyi yapamamışlar bide :) 10 üzeri 6 verdim :) Ayrıca eliflede izlediğimiz ilk film :p

Korku filmi diye izlediğim hiç korkmadığım tek korku filmi :D Filmin başlarında masum gibi görünen mandyi aslında hiçte masum olmadığın filmin sonunda öğrenmiş oluyoruz :p Korku filmi sevenlere izlemeyi tavsiye etmiyorum :D ve Perii ile izlediğimiz ilk film :o

İzlediğim filmler arasında en kötülerinden bir tanesi.Konusu klasik,oyuncular berbat,finali daha da kötü.Amber Heard'in güzelliği için izlenilir sadece.

tipik amerikan korku filmi

*çiftlik evi
*bir grup genç
*ve ardı ardına kaybolan gençler

:D

korkmak istiyosanız pm veya biyerden ulaşın güzel filmler öneriyim size :)

Geri