V for Vendetta

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
p624764
279_630434_v-for-vendetta.jpg

Aksiyon | Bilim Kurgu | Gerilim | 132 dakika
Vizyon tarihi: 04 Nisan 2009IMDB Puanı: 8.20
Dil: İngilizce
Yapım: 2005 | ABD | Almanya | İngiltere
Yönetmen: James McTeigue
Senaryo: Andy Wachowski (+2)
Başroller: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea

Geleceğin totaliter İngiltere'sinde geçen "V for Vendetta" sadece "V" olarak bilinen maskeli bir adam tarafından bir ölüm-kalım durumundan kurtarılan yumuşak başlı genç kadın Evey'nin (NATALIE PORTMAN) hikayesini anlatıyor.
Son derece karmaşık biri olan V, aynı anda hem eğitimli, gösterişli, şefkatli ve entelektüel, hem de korkuyla sindirilmiş vatandaşlarına egemenliklerini geri vermeye azmetmiş olduğu için sert, intikam peşinde, yalnız, şiddete başvuran ve kan davası güden biridir.
V İngiltere halkını, hükümeti zehirleyen kokuşmuşluk ve acımasızlıktan kurtarmak amacıyla, seçilmiş liderlerinin diktatörlük anlayışını eleştirir ve vatandaşları kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım'da Parlamento'nun çevresinde buluşmaya davet eder.

ah kalbimmm :p
Bu filmi çok çok çokk beğenmiştim gerçektende değdi izlememe .. ;)

Fikirlere kurşun işlemez..

Mükemmel bir film. Kesinlikle tavsiye ^^

[YOUTUBE]uW6HbZXI9Y0[/YOUTUBE]

Voila, in view ahanderd voilin veder cast vacarsly victim as avsetgae to defeat this visage no vaneer vanety is avistage of fox pouculat now victim to fanish how ever this various on fixation stands in sexsation satnds vivifed and this vandees venm vengarding vander vaicly vinishes volition. a vendetta held in not in vain for the valain in vivation such a one day ..hahahah very susptios words veerds most verbose so let me simply add that iam the best isnt it?!!! :D

O maskenin altındaki surat ah ah .:D Natalie zaten süperdir izleyen pişman olmaz.

Arkadaş İngiliz Galiba ? :haha: :haha: :haha:

iNNocent konu varmış zaten :p Dün konu yok diyordun :p Birde begenmediğin filmdeki yorumlara bak :p Filmden anlamıyan sensin :D Eh fena sayılmazdı bu film saçları kesilen kızda çok güzelmiş ha :) Bu filmi iNNocentle izledik skypeda sesli olarak ama elvin beye bişi diyorum duymuyor konusuncada tam onemli yerde konusuyor yahu :p Birde sesleri ayarlıyamadık ya filmin sesi çok çıkıyor ya elvinin :p
Neyse izlenir film izleyein bakalım :)

iNNocent konu varmış zaten :p Dün konu yok diyordun :p Birde begenmediğin filmdeki yorumlara bak :p Filmden anlamıyan sensin :D Eh fena sayılmazdı bu film saçları kesilen kızda çok güzelmiş ha :) Bu filmi iNNocentle izledik skypeda sesli olarak ama elvin beye bişi diyorum duymuyor konusuncada tam onemli yerde konusuyor yahu :p Birde sesleri ayarlıyamadık ya filmin sesi çok çıkıyor ya elvinin :p
Neyse izlenir film izleyein bakalım :)

ben aradim bulamadim :p
kiz guzeldi evet bu dogru.:D
zaten en onemli yerlerde part bitiyordu hep Perii,
ben konusunca film susuyodu, yasima hurmet ediyor her halde,:haha: benden yasca kucuk:zuha:
filme gelince izleyin bakalim nasilmis bakin, bos zaman bulunca izleyin ama :p

"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!"

diyor V.

Mükemmel bir film, tadı damağınızda kalacak türden.:)

efsanedir, sinema tarihinin en iyi filmleri arasındadır bana göre

gerçekten etkisinden uzun süre çıkamadığım bir filmdi
izlemenize değecek filmdir.

Geri