Uzun Zaman Sonra Burdayım

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben Onurcan

Forumsal.net eski kullanıcılarından biriyim lakin hesabımın email adresini hatırlamadığım için alamadım :/
Bu arada ircforumlari.com çok güzel bir iş çıkardı başarılarının devamını dilerim.
Bende artık aranızdayım :)

Hoş geldiniz.

-Bu tür konuları oldum olası gereksiz bulurum o ayrı mevzu. Sadece içimde kalmasın istedim.

Hoş geldiniz.

-Bu tür konuları oldum olası gereksiz bulurum o ayrı mevzu. Sadece içimde kalmasın istedim.

pardon ..
gündelik hayatta dışarıdan biri ortamınıza geldiği vakit selam , merhaba vs dediği zamandamı aynısı geçerli oluyor alenen böyle insanlara diyormusunuz içinizde kalmasın diye yoksa sadece sanaldamı gereksiz buluyorsun hahahah ..

pardon ..
gündelik hayatta dışarıdan biri ortamınıza geldiği vakit selam , merhaba vs dediği zamandamı aynısı geçerli oluyor alenen böyle insanlara diyormusunuz içinizde kalmasın diye yoksa sadece sanaldamı gereksiz buluyorsun hahahah ..

Merhaba denebilir, selam verilebilir,kişi kendisi ile ilgili kısa bi' bilgide geçebilir. Önceden buralardaydim ama uzun suredir yoktum vs.. deyip konu açmak saçma geliyor. Bu tarz konulari açmamalısınız katiyen diyen kimse de yok,niye açtınız diyende. Ayrıca söylemek istediğimi rahatça ifade de edebiliyorum,bu konuda bi' sıkıntım da yok çok şükür. Naçizane fikrimi belirttim sadece, hayırlı geceleriniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri