Uzun yolculuklarda nelere sinir oluyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Uzun yolculukları uçakla yapıyorum
Uzun kalacaksam gittiğim yerde arabamla gidiyorum keyifli oluyor
O yüzden sinir olmuyor

Çok çok sayıda uzun yolculuk yaptım ve seviyorum. Pencere kenarında olmazsam yanımda oturan kişinin her molada inmesini sevmem. Bundan daha kötüsü de ağlayan bir çocuğun olması.

• Beğen
Tepkiler: W
Uzun yolculuk sevilmez mi yahu izleye izleye etrafi oooo tam istedigim sey su an

Uzun yolculuk sevilmez mi yahu izleye izleye etrafi oooo tam istedigim sey su an

Üniversite zamanımda K.Maraş’tan Balıkesir’e gidiş 18 saatti. Her bakışımda sanki farklı manzara çıkacakmış gibi etrafa bakardım. Gözü kapalı otobüsün nerede olduğunu tahmin edecek kadar öğrendim yolları. Yol bitsin istemezdim.

Arabayı sürecek tek kişi değilse gayet güzel.

Üniversite zamanımda K.Maraş’tan Balıkesir’e gidiş 18 saatti. Her bakışımda sanki farklı manzara çıkacakmış gibi etrafa bakardım. Gözü kapalı otobüsün nerede olduğunu tahmin edecek kadar öğrendim yolları. Yol bitsin istemezdim.
eN cok kendimi dinledigim zamanlar uzun yolculuklar, gunluk tutar, muzigin sozlerini yasar dalar giderim hayallere .)

Zaman kaybi geliyor bana, zaten zamanin cogunu otobanda gidiyorsun. Manzara bir yerden sonra aynilasiyor, ustune arabayi kullanip her tarafina agrilar giriyor. Onun yerine, guzel bir planla, istedigin yere ucakla gidip, oradaki birkac koy/kasaba/sehir ne varsa, ayrintili incelemeyi tercih ederim. Ben yuruyus insaniyim ya

Zaman kaybi geliyor bana, zaten zamanin cogunu otobanda gidiyorsun. Manzara bir yerden sonra aynilasiyor, ustune arabayi kullanip her tarafina agrilar giriyor. Onun yerine, guzel bir planla, istedigin yere ucakla gidip, oradaki birkac koy/kasaba/sehir ne varsa, ayrintili incelemeyi tercih ederim. Ben yuruyus insaniyim ya

Nerelisiniz bilmiyorum ama size bir Kapadokya gezisi yazıyorum. Sokak sokak gezip etkileyici güzellikler garantisi veriyor.

Uzun olmasına.​
Hangimiz uzun tecrübelerimizde "Ay çok uzun." demiyoruz ki? Mesela buradan kalkıp ta Artvin'e gidecek olsam yol gözümde büyür, çünkü çok uzun. O yüzden hiçbir zaman Artvin'e gitmeyi düşünmüyorum.​

çok uzun

oram buram uyusuyor

otobüsle ıse ağlayan ve vır vır konusan teyzelere

ayı bağirıyor gıbı horlayan dayılar

Not Dayımla gıdılen yol bıtmez aşiri mola... canın ne ıstıyor şurda da duralım şunu da yıyelım orda da mı sıgara içiyon kızım sen ....

Kırmızı ışıklara.

Virajlar beni yeşilimsi yapıyor.:(

Yolda kırıkçı çıkıkcı numarası görmem de cabası.((

ben yolculuklardan keyif alıyorum ya. arabadayken isterim ki yol bitmesin...
otobüste de keyifli oluyor. ben uyuyamıyorum da gerçi. hiç uyuyamamam, ağlayan bebeler ve horlayan amcalar sinirimi bozuyor...

Eskiden uzun yolculuklari severdim. Otobus yolculugunu ozellikle cok severdim. Etrafi izlerken uyuya kalirdim. Artik degil tabi. Araba ile gitmek en iyisi. Geze geze gitmek eglenceli. Tabi yaninda birinin olmasi onemli yoksa yol bitmiyor. Uzun sure araba kullanabiliyorum. O yuzden sadece benimle sohbet edecek birilerinin olmasi yeterli.

Hatirliyorum da Arabistan'a gidis 3,5 saat surdu ucakla defalarca uyuyup uyanmistim. O hic eglenceli degildi.:D

Yoldan çok yolcuların durumları beni etkiler.
Mesela teli ile bağımlı nefes alanların mesajlarının, bildirimlerin seslide olması rahatsız eder. Sanki evinin özel odası gibi kulaksız müzik dinleyenler, yüksek sesle telde konuşup zerre rahatsız olmayan duyarsızlar. Kimse kimseye katlanmak zorunda değil, mutlaka uyarırım. Ama gönül isterdi ki uyarılmadan düşünebilsinler.

Geri