Uzun Uzun Yazılan Mesaja Kısacık Cevap Almak

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
kahreder, halbuki ne ümitlerle o kadar uzun yazmışsınızdır. zannedersiniz ki karşınızdaki yazdığınız her satırı özenle inceleyecek, her birine tek tek cevap verecektir. olmaz işte, bazen bir gülücük, bazense cevabım yok gibi çok sert ama gerçek bir cevap ile kelimenin tam anlamıyla sarsılırsınız. hele ki bunu yapan çok iyi tanıdığınız, verdiği kısacık cevaba tepki veremeyeceğiniz kadar yakınınızda biriyse, öylece kalırsınız.ddd

öfff, yoruldum.

az ve öz olsun yeterli fakat bişeyler uzun yazılıcaksa beklentisiz olması lazım bu.

uzun uzun konuşan birine
tamam iyi falan demekte güzel

Önemsememek bu ,ya da kapasitesi uzun cümleye yetmiyordur..

Yerine göre bazen saygısızlık olabilir, bazen ise gereken cevap o olabilir. Her yazılan uzun mesajın karşılığı upuzun cevaptır diye bir kaide yok. Mevlana'nın 6 ciltlik mesnevisine karşılık Yunus Emre'nin; "Ne kadar uzun yazmışsın. Bana kalsa 'Ete Kemiğe Büründüm,Yunus Diye Göründüm' derdim sadece" hikayesindeki gibi.

Ayrıca karşı tarafın yazma kapasitesini bir yana bırakırsak eğer bence beklendiği gibi uzun cevaba karşılık uzun cevap alamamak da yansıttığınız karakterle ilgili de olabilir. Bugüne kadar ki yansıttığınız karakterden ötürü karşı tarafın sizi ciddiye almamış olması da bir sebeptir değil mi...

Genelde bayanların trip vari yazdığı mesajlardır ya da Artık cevap yazmaktan bıkkınlık getiren insanlara ''bak sana cevap vermekten, uzun uzun yazmaktan bıktım'' dedirten cümlenin az ve öz halidir.

Geri