uzun süreli ilişkinin sırrını buldum!

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
kanımca yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum ki uzun süreli ilişkinin sırrını buldum!
eşlerin birbirlerine katlanmak zorunda oldukları bazen apaçık ortadadır, yalnızlık korkusu çevre baskısı, evde kalcam korkusu nedenleri arasında yer almaktadır zaten çok bir şey de kalmadı yakında ölür kurtuluruz hayırlısıyla sözleriyle gençlere altın değerinde tavsiyelerde de bulunabilirim

çiftler birbirlerini değiştirmek yerine, olduğu gibi kabul ederlerse her şeyde kestirip atmak yerine katlanmayı becerebilirlerse bence uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirler. :d (kendim beceremedim daha eheh)

Bi taraf kızgın iken diğer taraf alttan almayı, partnerinin sakinleşmesini beklerse daha uzun soluklu olur. Biraz beklemek, sabretmek en güzeli. Sonuçta her hâlde dişi kazanıyor. :kiki:

Birbirinizin üstüne çok düşmeyeceksiniz yani ne çok sıkıp bunaltacaksınız ne de çok boş bırakacaksınız
Bir taraf sinirliyse diğer taraf alttan almayı bilecek
Her zaman arada bir saygı olacak

Birbirinizin üstüne çok düşmeyeceksiniz yani ne çok sıkıp bunaltacaksınız ..

Bu söze katılırım :)
İlişki de çok fazla birbirinizin üstüne düşüyorsanız bilin ki ilerde hiç iyi şeyler sizleri beklemiyor demektir ..

hiç başlamamak diyeceksin sandım ZiFiR ama bunu da paraya dökmesen şaşardım zaten benden beter :honk:

hiç başlamamak diyeceksin sandım ZiFiR ama bunu da paraya dökmesen şaşardım zaten benden beter :honk:

Senden beter değilim benim çok paraya düşkünlüğüm fakirliğimden senin paraya düşkünlüğün paraya doymayışından.. daha düne kadar hastane ona isyan buna isyan çekiyordun parayı buldun daha yok mi diye danışman danışman şeler yapıyorsun açtığın şubelerden bahsetmiyorum bile

Senden beter değilim benim çok paraya düşkünlüğüm fakirliğimden senin paraya düşkünlüğün paraya doymayışından.. daha düne kadar hastane ona isyan buna isyan çekiyordun parayı buldun daha yok mi diye danışman danışman şeler yapıyorsun açtığın şubelerden bahsetmiyorum bile

Sen de bana ne kinliymişsin öyle .s.s
Sonunda intihar edicem o olacak :honk:

Eşiler birbirini yeteri kadar öpüyorsa, o ilişki bitmez. Eğer biri öpme eyleminde kendini geri çekmeye başladıysa, ilişkinin ruhuna Fatiha

kısa olsun güzel olsun
uzun olması şart değil

Hic bi iliski sonsuza kadar ayakta kalmaz
Ayaklar altina almadan bitirebilin yeter

Kirilma noktalari bes yil diyolar:)
ki o bile uzun bi sure bence

Geri