Uzun süre yokum

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu açmayı düşünmemiştim ama yaklaşık 2 senedir buradayım ve sevdigim deger verdigim kişilerde var onlarlada helalleşmek istedim özellikle keroLayn ZiFiR Myself Kaiken ve daha birçogu kendinize iyi bakın :)

Dilerim tez zamanda Yine ugrarsin buralara..kisa bir ayrilik Olur ..uzaklasamaz geri gelirsin hemencecik :)

Uğraşmam gereken işlerim var ve zate şu aralar forumada çok fazla faydam dokunmuyor ara vermek iyi gelcek güzelim

Umarim en kisa surede halledersin islerini. Senin gibi degerli insanlara bu forumun ihtiyaci oldugunu unutma. Fazla özletmeyecegine söz verirsen az bisey gitmene izin verebilirim :(

Kendi güzel,ruhu güzel hassas insan...
aldığın bu kararın elbet geçerli ve önemli sebepleri vardır
gözler seni arayacak emin ol...
seviliyorsun çok iyi bak kendine
Arayı da çok açma emi öpüyorum o güzel gözlerinden

Umarim en kisa surede halledersin islerini. Senin gibi degerli insanlara bu forumun ihtiyaci oldugunu unutma. Fazla özletmeyecegine söz verirsen az bisey gitmene izin verebilirim :(

Canımsın tşk ederim güzel düşüncelerin için :cici:
Söz ara sıra uğrayıp halini hatrını sorcam ama ne zaman geri dönerim tam anlamıyla bilmiyorum :(

görev bizi bekler helen.
:)
Kendi güzel,ruhu güzel hassas insan...
aldığın bu kararın elbet geçerli ve önemli sebepleri vardır
gözler seni arayacak emin ol...
seviliyorsun çok iyi bak kendine
Arayı da çok açma emi öpüyorum o güzel gözlerinden
Çok tşk ederim bu güzel düşüncelerin için iyiki varsınız söz gelcem ara sıra sende kendine çok dikkat et ve hiç değişme olur mu bitanem
Tşk ederim

Bende özlicem kii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri