Uzun süre etkisinde kaldığınız rüyalarınız oldu mu?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Uzun süre etkisinde kaldığınız rüyalarınız oldumu

lan bugün arabayla antalya yoluna giriyorum o yol hep virajlı uçurumlu arabayı parkettim markete gittim baktım araba kendi kendine gidiyor zor koştum yetiştim sonra virajlara öyle bir giriyorum ki hiç bi virajı çarpmadan çıkmıyorum bazen uçuruma düşüyorum geri tırmanıyorum bakıyorum araba burda bildiğin gerçek hayatta Nfs oynuyordum çok garip

Bir dönem fazlasıyla .

Var Asker deyken İnancıma gore o Rüya Allah tarafından bana gosterildi silah arkadasımın kaldırmasıyla bir baktıkki yastıgım su gibi Goz yası olmustu.O kadar nettiki hic bir zaman okadar net bir daha rüya gormedim.O rüya ki Annemin yanındaydım her zamanki gibi bana en sevdigim patates kızarması gene evimizde yapıyordu ve herkez bana hos geldin diyordu adımı soyliyerek ve Annemle doyasıya sarılmıs hasret gidermiştim izine kadarda ozlem duygum cokdaha azalmıstı. Allah'ıma sükürler olsun Allah her zaman inanclının yanında.

Evet. Eger baskasi da boyle birsey gorduyse, ne bileyim, bisiler diyebilir bu konuda bana. Aylar once bir tarih ve saat gordum. Tam o tarih ve saatte birinin vefat edecegi mesaji aldim.

Metafizik enerjiler rüyalarla oynayabilirler, yalnız gelecekten bilgi getiremezler. Belli ki zihninizi meşgul etnek istemişler. Çok üzerinde durmadan hayırlara gönderin ve hayatınızı yaşayın.

Metafizik enerjiler rüyalarla oynayabilirler, yalnız gelecekten bilgi getiremezler. Belli ki zihninizi meşgul etnek istemişler. Çok üzerinde durmadan hayırlara gönderin ve hayatınızı yaşayın.

Siz hic ruyanizda birsey gorup, zaman icinde (1 hafta olabilir, 5 ay olabilir, 3 yil olabilir) o gordugunuzu yasadiniz mi? Yada bir 'uyari' aldiniz mi? Ayni zamanda herkese sormus bulunayim bu soruyu, merak ettim sizlerde nasil oldugunu.

Genellikle birilerinin cocugu oldugunu görüyorum ve gördüğüm cinsiyette cocukları oluyor kısa sure sonra. Enteresan.

Geçen 2 tane Kübalı voleybolcu kızla gördüm kendimi rüyamda, o çok etiklemişti beni. Cienfuegos'u anlatıyorlardı, Fidel'i övüyorlardı... Başka bir şeyden ötürü değil yani :gamer:

Bu aralar rahmetli babamı görünce bir kaç gün rüyanın etkisinde kalıyorum

Geri