uzun saçlı erkekler

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Kimi erkeklerce kullanılan ve tarz olduğu düşünülen durumdur.

*Maço kesimin şiddetle karşı çıktığı olmuştur.

*Abartıya kaçmadan yakışanı oluyor.

Camiye gitse cemaatin dik dik bakıcağı erkek tipidir.

Arkadaki yaşlı amcalar elle gösterir,

Bak ya birde 2 dudagının arasına koyarak * cik cik cik diye garipimsi ses çıkartırlar.

Bazı kesimlerin hiç hoş bulmadığı bazılarınınsa çok yakıştırdığı erkek tipidir:)

Kızımsı erkek modelidir. Bu tür davranışlardan çocuklarımızı sakınmalıyız

Benimde içinde olduğum insanların yolda gördükleri zaman hâlâ şeytan görmüş gibi bakmalarına sebep olan tarz. Yanınızdan geçerken bildikleri bütün sureleri okurlar.
Bknz:
+oha görüyor musun herifi
-evet ya yuh sakallarına bak keçi sakal bırakmış bir de
+şeytan gibi olmuş ya

Arkası dönük uzun saçlı bir ağabeyimizin otobüste yaşadıkları
Bknz:
+kızım ayakta kalma burası boş
-buyur? kızım?
+Kul e'uzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min serrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.

yakışana yakışıyor kuzenimin sacları benim saclardan uzun ve daha bakımlı kıskanmıyor değilim hani

bu işi bence kızlara bırakın.

Uğraşması ve bakması çok meşakkatli saç modeli. Bir zamanlar uzatıp aman her gün sizinle mi uğraşacağım deyip kestirdiğim olmuştur :)

Bıyıklı Hatunla ölümüne kapışır.

Omuzlara kadar olan bazilarina yakisiyor
Omuzlardan fazlasini bence hic yakistiramiyorum
Ama bence en ideali bakiniz :
Les-cheveux-mi-longs-d-Ashton-Kutcher_portrait_w674.jpg

yakışana yakısıyorda yakışmayanada birinin söylemesi lazım :D

Eğer kıvırcık ise çok fazla uzatmasın, en fazla omuz hizası, dümdüz ise uuuh istediği kadar uzatabilir. :p

Uzun saç, küpe, yırtık pantolon, siyah tişört bize ters şeyler pirenses.

Forza yumurta topuk, kumaş pantolon, tespih, altın zincir ve kürdan.

yok ya çok uzun iyi olmaz,saçları dökülür ıyy.

bazısında çok hoş olurken, bazısında itici oluyo.
bide bakamıycaksan uzatmıycaksın arkadaş ne öyle yağlı yağlı :T:

Enseye kadar veya enseden bi kaç santim uzun yakıştırıyorum. Bide dalgalı olsa tadından yenmez :p
Zamanında babama bile uzattırdım :p

Rasta yapacağım diye tutturmadığı sürece gür saçlı erkeklere yakışan bir tarzdır. Arpes

Hayat görüşü ve "erkeklik" kavramı mahalle kültürü kadar olan insanların "saçı uzun erkek mi olur" diye yadırgadıkları durumdur. Aslında çok basit bir olaydır. Sen saçının kısa halini beğenirsin, ben uzun halini. Yani senin çikolatalı benim ise vanilyalı dondurma sevmem kadar basit. Kimisi cevizli tatlıları sever kimisi fıstıklı. Yani bu kadar büyütülmesinin tek sebebi memlekette başka derdin olmaması herhalde.

Bu uzun saç mevzusunu yadırgayanların başında dindar kesim gelir ki, Peygamber'in saçının da kulak dibine kadar uzun olduğunu bilmezler. Bizim örfümüzde adetimizde uzun saç yok diyenler de aynı şekilde eski Anadolu insanlarından habersizlerdir.

Ama dediğim gibi bu iş aslında en basitinden bir seçim meselesidir. Yoksa ben dindarlıktan yada Anadolu insanından dolayı yada şeytana taptığım, çirkin tabirlerdeki gibi "kadınlara özendiğim" için değil; hoşuma gittiği için uzun saçlıyım.

omuzdan aşağı döküldü mü kötü gözüküyor sanki. :/

Geri