Uzun Mesafe İlişkiler

Konu sahibi son olarak 3024 gün önce görüldü
fazla uzadikca uzanir gider bir bakmissin baya uzakmis

Zamanı gelince bitiriyor. Cicim ayları geçince zor. Dayana bilen çok nadirdir. Ama uzak falan sevmek farklıdır. İnsan sevebiliyor, aşık oluyor ama devamı, bir filmin fragmanı gibidir.

Buluşup görüşünce normalinden farkı kalmıyor.

Ağrı'dan kalkıp geliyor adam aşk mı yoksa yokluk mu bilemedim ben.. :D

reel anlamda buluşmadıktan sonra yürümesi çok zor
Gözden ırak olan,gönülden de ırak olur.

Onu kendi hayatına katıp gerçekleştirdikten sonra tek zorluğu hasret çekmek oluyor.
Yanında olmadığı zamanlarda bile onu yanında bilebiliyorsan bir sözünle sana gelebileceğini biliyorsan yanıbaşındaki ilişkiden bi farkı kalmıyor.
Bunun yanı sıra güvenin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyan ilişkidir.

sms şirketlerinin en büyük gelir kaynayı :D
-Nerdesin Aşkim
-Burdayım Aşkim

Burnumun dibinde özlüyorum uzak olsa daha da özlerîm

Guvenin cok onemli oldugu iliski turudur. Eger guvendigin bir kisiyse, zorunlu olarak kalinan ayriliklara tabi ki katlanacaksin, hem de seve seve. Ve genel olarak karsindaki insani en cok bu donemde tanirsin. Sana bakis acisi, sorunlarin ustesinden gelmek isteyip istememesi, iliskiyi yurutmek icin yapabilecekleri hep bu donemde belli olur.

Zaten uzun mesafeyi basarabiliyorsan, diger her sorunun ustesinden gelirsin. Karakter meselesidir tabi ki, herkesin harci degildir bu tarz iliskiler

Önceden nasıl dayanıyormuşum beeeeh dedirten türden ilişki kavramı.
Sevmek bana göre değil.

Seviyor iseniz,acısı/özlemi bile bal.

*Yalnız o: "seviyor iseniz"de ki ihtimalde yer alan 2 kelimeye milyon tane anlam yükleyip içiniz cız ediyorsa, ancak ondan sonra gelen kelimeleri anlayabilirsiniz..*

-Mesafeler sevmeye değil,sevişmeye engel-

Önceden nasıl dayanıyormuşum beeeeh dedirten türden ilişki kavramı.
Sevmek bana göre değil.

Büyük konuşmuşsun bebeğim. Şimdilerde eşine çok aşık bir hatun olarak tekrar yorum yazmanı bekliyorum. :öp:

Büyük konuşmuşsun bebeğim. Şimdilerde eşine çok aşık bir hatun olarak tekrar yorum yazmanı bekliyorum. :öp:

Koskoca 5 sene geçmiş,yorumumu ne hortlatıyorsun anacağım?! ahahahaha
O zamanlar acaba hangi duygu içerisindeydim -okuma telaşı hatırladım!-
Şimdi 2017 de yazacak olsaydım iyi ki yarimi seçmişim asmina çiçeğim o benim -ay pek romantiğim ahahahah-
Seni de es geçmeyelim diyeceğim de boşver özel hayatı deşifre etmeye gerek yok bebeğim :hug:

Koskoca 5 sene geçmiş,yorumumu ne hortlatıyorsun anacağım?! ahahahaha
O zamanlar acaba hangi duygu içerisindeydim -okuma telaşı hatırladım!-
Şimdi 2017 de yazacak olsaydım iyi ki yarimi seçmişim asmina çiçeğim o benim -ay pek romantiğim ahahahah-
Seni de es geçmeyelim diyeceğim de boşver özel hayatı deşifre etmeye gerek yok bebeğim :hug:

Yerim seni duygu yüklü kaderdaşım. <3

mazoşistlikten başka bir şey değil .s.s ama asosyalsen ideal ilişki türü :honk:

Hiç sağlıklı değil ve işim olmaz. He evli olmak ayrı sevgililik ayrı.
Evlilere bir şey diyemem. Ama uzun mesafe ilişki bana göre değil hiçte beceremedim. Bu saatten sonra da istemem.

Seviyor iseniz,acısı/özlemi bile bal.

*Yalnız o: "seviyor iseniz"de ki ihtimalde yer alan 2 kelimeye milyon tane anlam yükleyip içiniz cız ediyorsa, ancak ondan sonra gelen kelimeleri anlayabilirsiniz..*

-Mesafeler sevmeye değil,sevişmeye engel-

Misifilir sivmiyi diğil sivişmiyi ingil.

Okunan kitapların ve şiirlerin etkileri olabilir.
Ergenliğin gerektirdiği şekilde dikine yol alma da olabilir.
Ama belli bir zaman diliminden sonra mallık olduğunu anlıyordur insan
Afrika dahil.

Geri