Uzun boylu olmanın avantajları nelerdir?

Konu sahibi son olarak 2395 gün önce görüldü
Uzun boylu olmanın avantajları, Uzun boylu olmanın faydaları, Uzun boylu olmanın avantajları ve faydaları neler?

Bencede yok. bi kere uzun olan adamın boyuyla kılosu orantılı olması lazım yoksa orantısız olursa camıs gıbı veya ıskelet gıbı gorunebılıyorlar :)

1.80 ile 1.90 arası ideal bence fazlası zarar :)

1.75 o kategoriye giriyor mu :şirine: ona gore cevaplicam şjklsjhj

1.98 olcan abi en temizi ama 2.00 olmican kusurat iyidir

Kısa boylu olmak her zaman iyidiraslında, istediğin kadar topuklu ayakkabı giyebilirsin (bizim gibi kısa boylu olanların tesellisi bu :p )

Uzun boylu olanlar da avantajlarını saysın mesela Waterlelie=)

Bence çok büyük avantaj. Evde inatla en tepelere konan tencere, tavaya ulaşmak için bir yerlerinizi yırtmazsınız. Bir gün taburelerin tepesinden düşecem diye ödünüz kopmaz.

Şeklinde uzar gider.

Boy kompleksi olan orta boylu hemcinslerine tepeden bakar. Avantaj sanır aklınca.: D

Kapı üstü silme, cam silme, üst dolaplardan tabak çanak indirme, perde asma anneler için avantajlı -_-
benim için sadece
topuklu ayakkabı giyme zorunluluğu olmama, -_-

1.82 boyundayım ve bir bayan iseniz hayat gerçekten zor.
Topuklu merakınız ölüyor,arkadaşlarınız düz ayakkabılarla bile yanınızda kısa kalırken topuklu giydiğinizde tamamen kısa kalıyor.
Okulda hep ön de siz varsınız ama sınıfta ise en arkada siz oturursunuz.
Sürekli dikkat çekersiniz.
Gözler üstünüzde olur.
Bazen sessiz sessiz yürümek istersiniz ama hemen fark edilirsiniz. :p
Daha var eklerim ara sıra. :msm:

1.65 de takılı kaldık :T:
hep uzun boylu olmak istedim ama işte burası Samsun

Kısa boylu olmanın avantajlarını sorsanız sayarım da, uzun boylu olmanın avantajlarını bilemedim şimdi. (Kısa olduğum için galiba .p)

185 boyum var bu zamana kadar hiç avantaj olarak bakmadım galiba.

Geri