Uzun boylu, kaslı, centilmen, şefkatli, ev işine yardımcı, kültürlü ve maaşı dolgun erkek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Boydan da, maaştan da geçtim ben. Tek eşliliği motto edinmiş, sadece sevsin ya. Bir bideo gördüm twitterda adam kara 3-5 kız ismi yazıp çekmiş. Kızları öyle kandıracak. Bu devirde asla evlenilmez cidden. Yine eskiden az da olsa seviyordu bu şarapsızlar.

Boydan da, maaştan da geçtim ben. Tek eşliliği motto edinmiş, sadece sevsin ya. Bir bideo gördüm twitterda adam kara 3-5 kız ismi yazıp çekmiş. Kızları öyle kandıracak. Bu devirde asla evlenilmez cidden. Yine eskiden az da olsa seviyordu bu şarapsızlar.
Ben kız versiyonlarını görünce çok üzülmüştüm. Aynı giyinmiş, aynı saç ve giyim tarzındaki 10 larca kızın “100 binden aşağı maaş alanla olmaz abiee” röportajları gözüme gözüme battı mesela. Kocanıza böbreğinizi verir misiniz sorusuna “Ne vercem canım gebersin” cevabı veren teyzeler de cabası. Aksine “Canımı veririm” diyen “adamları” için üzüldük mesela. “Aksi olanları tenzih ederek yorumluyorum tabii”

Karaktersiz erkekler karaktersiz kadınları yarattı. Karaktersiz kadınların karaktersiz erkekleri yarattığı gibi.

Uzun boylu ise kaslı olması çok zor.

Kaslı ise kültürlü olması çok zor.

centilmen ise maaşının dolgun olması çok zor.

Şefkatli ise yine kaslı olması çok zor.

Ev işine yardımcı ise erkek olması çok zor.

Kültürlü ise bu kriterlere sahip birine bakması çok zor.

Maaşı dolgun ise şefkatli olması çok zor.

Yani öyle parametreler belirlemişsiniz ki içler dışlar çarpımı gibi ayıklıyor birbirini..

• Beğen
Tepkiler: Aze
Uzun boylu ise kaslı olması çok zor.

Kaslı ise kültürlü olması çok zor.

centilmen ise maaşının dolgun olması çok zor.

Şefkatli ise yine kaslı olması çok zor.

Ev işine yardımcı ise erkek olması çok zor.

Kültürlü ise bu kriterlere sahip birine bakması çok zor.

Maaşı dolgun ise şefkatli olması çok zor.

Yani öyle parametreler belirlemişsiniz ki içler dışlar çarpımı gibi ayıklıyor birbirini..
İmkansız değil

Geri