uzun boylu erkekler

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
boyu en az 180 cm olan erkeklerdir.​

Nesli çoğaltılmalı. Türk erkeklerinin karakteristik yapısı gereği geneli kısa boyludur.
Uzun boylu erkekler azınlığı teşkil eder. Boylu poslu erkek kavramına giren erkek türüdür 1.80'lik erkek.
Daha çok dikkat çeker.

Bknz: Hep uzun boylu sevgilisi olan kısa boylu kiz:p
Bknz: tamamen tesadüf
Bknz: tamamen duygusal

183 boyla bu statüye giriyorum sanırım :zuha:

Nesillerinin gittikce tukendigini dusundugum erkek modeli.

en ufak bebe tarafından ''abi boyun kaç?'' sorusuna maruz kalan kafasını olur olmadık kapı pervazlarına dolap kapaklarına vsvsvs vuran beyin tranvası geçirmemek için çokça çaba sarfeden uzun boylu olmanın hiç bir avantajını göremeyen nadir her yerde boyla göze batan nadir tiplerdir.bknz:asker gel buraya Lan uzun boylu sana diyorum

180-185 arasi olasunlar fazlasi olmuyor
bakiniz : kizlar genelde "uzun boyluu ossunnn , saci ossunnn" vs diye uzayip giden listede hep ilk siradadir

kadınlar için en büyük avantajı şüphesiz ki perde taktırmak ve üstteki rafa koyup yetişemediği şeyleri aldırmaktır.
183'le bu sınıfa +3 şeklinde dahil oluyorum. :p

uzun boylu kızların mumla aradığıdır. aramızda en az 10 cm olsun istiyom mesela ben şöyle bi 185 olsa bile yeter

konu sahibinin genellemesine "o zaman 1.79 olan erkek değil midir?" çıkarımı yapılabilen konu.

Pm beklerler atmazlar uzun boylu erkekler (: :D

uzun boylu erkeklerin boylarını yazabilmek için kullandıkları konu başlığı

Bana göre uzun boylu erkek 185 sonrasıdır, bundan daha uzunlar daha çok dikkat çekiyor. Uzun boylu sıfatını daha çok kullanıyorlar böylelerine.

Türkiye'de nesli az olan bir türdür. Lütfen hor kullanmayın.

Uzun Boyluysan Perdeleride Takmaya Mahkumsun.

bkz ; Hidayet Turkoglu,Semih Erden. Uzun boy boyle olur :T:

Geri