Uzun Boylu Erkekler Neden Minyon Kadınlardan Hoşlanır

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eski kız arkadaşım benden 15-20 santim kısa olduğu için bu konuda gönül rahatlığıyla yorum yapabilirim.

1. Her zaman daha genç : Evet, aynı yaştaydık ama herkes onun benden birkaç yaş küçük olduğunu söylüyordu.

2. Koruma duygusu : Bir bir his oluşmuyor, bence bu madde hatalı.

3. Saç ve ten rengi önemli değildir : Bence saç ve göz rengi önemli. Mesela bizimkisi mavi gözlüydü. bütün minyonluğun önüne geçiyordu maviş gözleri.

4. Topuklu endişesi:
minyon tipli kadınlar topuk giyme endişesi taşımadığı için genelde topuklu tercih etmez.

5. Sarılmak mükemmeldir : alakası yok ayaktaysak senkron sorunu oluyordu hep. hele dans!? hiç girmiyorum.

İstatistiki olarak daha yüksek ihtimaldir çünkü Türkiye'de kadınların çoğu uzun erkeklere göre hayli kısadır. 177cm'ye 164 cm'lik ortalamalar söz konusu.

Eşit dağılımın söz konusu olmadığını bildiğimiz için @Klaus kardeşim gibi 190cm üzerindeki erkekler için kadınların %85'i kısadır.

Biri diğerini tercih ediyor. Diğeri de kabulleniyor. Çünkü idealindekinin gerçek hayatta var olmadığını çoktan anlamış oluyor. Varsa bile başkasını seçmiş oluyor. Evdeki hesap uymuyor.

Eski kız arkadaşım benden 15-20 santim kısa olduğu için bu konuda gönül rahatlığıyla yorum yapabilirim.

1. Her zaman daha genç : Evet, aynı yaştaydık ama herkes onun benden birkaç yaş küçük olduğunu söylüyordu.

2. Koruma duygusu : Bir bir his oluşmuyor, bence bu madde hatalı.

3. Saç ve ten rengi önemli değildir : Bence saç ve göz rengi önemli. Mesela bizimkisi mavi gözlüydü. bütün minyonluğun önüne geçiyordu maviş gözleri.

4. Topuklu endişesi: minyon tipli kadınlar topuk giyme endişesi taşımadığı için genelde topuklu tercih etmez.

5. Sarılmak mükemmeldir : alakası yok ayaktaysak senkron sorunu oluyordu hep. hele dans!? hiç girmiyorum.
senin boyun kaç cm

Yoo sahsen minyondan hoslasmam.

2 metre ler 1 55 e aşık olunca kendilerini himen süpergüç falan hissediyorlar o yüzdendir.

Çok uzun olmasın ya, topuklu giyemem her dakika..

Geri