Uzun Bir Otobüs Yolculuğunda Sizi En Çok Rahatsız Eden Şey Nedir ?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Uzun Bir Otobüs Yolculuğunda Sizi En Çok Rahatsız Eden Şey Nedir ?

Yanımda birisi oturmasın, yeter. Yayıla yayıla 10 saatten fazla uyurum, vaziyet ne olursa olsun. :p

Arka koltuktakilerin sürekli konuşması, bebek ağlaması, yanımdakinin sürekli bişiyler yemesi, horlayan insanlar .s

Önümdeki koltuğun aşırı derecede yatırılması

cok sık moLa vermesi uykum kacıyor sonra

:icon_kizdim:Sürekli konuşan kişiler, susmadan ağlayan bebek , ve en ama en önemlisi midesi bulanıp durmadan çıkaran kişiler

Önümde oturan saygısızın koltuğunu yatırması.Havasız kalınması,pis kokular.Horlama ve yüksek sesle konuşulması.

Yanıma oturan kişinin yaşlı olması genelde beni çok rahatsız eder...
Sorulan soruların ardı arkası kesilmez.
Nerelisin ? Kütük neresi ? Okuyon mu ? Bitirince ne olacan ? Baban nerde çalışıyor ? vs...

Ne ses , ne baska birsey ondeki insanin koltugu hunharca indirmesi , ve arkamda cocuk varsa koltugu tekmelemesi yokmu, ya vallahi laftanda anlamiyorlar ricadanda

Yolda cenesi dusen insani hic susmayan insani alip otobüsten atasim geliyo

Hilmi abi. :T:

kafami koyacak yer bulamayisim sonunda cama yapisik uyumak .) Aslinda yastik bulundurmalari gerekiyor otubuslerde .P

Erzincan havaalanı kapandığı için otobüsle gelmek zorunda kalmıştım :/ ah Erzurumlu amca ah:/ hala aklımdasın

Ter kokusu,sesli konusmak ve tam sessizlige birakmisken kendini cin çarpmis gibi aglayan cocuk.

Ağlayan veletler

Geri