Uzun ayrılık sonrası tekrar sevgili olmak

Konu sahibi son olarak 649 gün önce görüldü
Hiçbirzaman eskisi gibi olmaz.

Başıma geliyor sıkça. Ben kötü ayrılamıyorum ondan olsà gerek :).

"Adama sormazlar mı benden ayrıldıktan sonda neler yaptın diye?" Bu sorunun cevabına göre şekillenecek olan ilişki türüdür bana göre.

Bir kitabı ikinciye okumak gibi ya da sonu kötü biten size bir şey katmayacak bir filmi bir kez daha izlemek gibi.
Boşa kürek çek hep aynı.

çaresizliğin sınırında , alışkanlığın ucunda olan kritik karardır , çoğu zaman başkalarıyla denenmiş ilişkiler başka insanlarda mutluluk arayıp gelen gideni aratır atasözüne mahkum bırakan durumdur.

ateşkes imzalamak gibidir , büyük bir savaş sonrası düşmanla cesetleri toplamak zorunda kalmak gibidir
en boktanıda , hiç bir kötü anıyı zihinden silemessin. ayrılık ağnı , kavga ağnı , sarfedilen sözler

ve sonunda çiftler en ufak sürtüşmede birbirlerine zehirli oku fırlatır , artık ağızdan çıkan sözlerin köleleridirler , insan oğlu böyledir , genelde sevgi yanında piçiyle gelir mekana , egosuyla

Acaba ayri oldugumuz zaman kimlerle gunlerini gecirdi, konustu, dertlesti, hangi kizla/kizlarla diye beni dusunduren durum ister istemez. Yeniden birlesmeden ayrilirim. Gelemem boyle seylere.

Hayir, bana gore degil.

Aptallık , kesinlikle aptallık ..

Bu bir nevi şey gibi "boşluk" aslinda icinde bir sey kalmiyor o an gecmisin duygusalligi ile yasanmisliklar hafiften yenileniyor sonrasinda onu tekrar hayatinda saniyorsun ama degil o boşluk iste.En degerli zamanlarin gerçekten bos gecmesi de böyle bir sey

Seviyorsanız neden olmasın. Sevmiyorsanız sıkıntı olur her zaman.

Uzun ayrılık hiç bir çifte iyi gelmez sevsede aşık olsada zor yani araya soğukluk girdi mi erimesi zordur..

Tekrar ayrılık olacağını bile bile yeniden başlamaktır aslında.

Fazla ağzına tüküremedim biraz daha tükürüyümde tekrar gidiyim deme şekli sanırım. Örnekler çoğaltılabilir . :S

Geri