Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun.

• Kullanıcı YooNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3354 gün önce görüldü
Siyah renk, mavi renk, beyaz renk diyebiliyoruz da
kahverengi renk neden diyemiyoruz lan? Kahverengine büyük haksızlık edilmiş oluyor.

Ramazan ayında televizyonda o kadar çok yiyecek içecek görüyorum ki,sanki her filmin başrolünde domates patates kola var.

El havlusuyla yüz havlusunu karıştıranlar,her şeyi elinize yüzüne bulaştırdınız.Al gırdın

Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek değildir..altın kaç para haberin varmı senin? eşşek değil eşek bey diyeceksin.

Annemle misafirliğe gittiğimiz komşu teyze, "kahveyi nasıl içersin" dedi."Ağzımla" dedim, annem evde görüşücez, dedi. Sustum...

Ankara genelinde iftar yemeği verip ." İftarımız yemeklidir " diye davetiye bastırasım var.

Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun.

Facebookta "Film Repliklerini Sevenler" diye grup var. Gerçekten çok orijinal.Normal insanlar sessiz sinemaya gönül verir çünkü genellikle.

Çocuklar Duymasın dizisinde duyulmaması gereken şeyin ne olduğunu anladığım gün el ele tutuşup sonsuza uzanacağız gençler.

Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de pırasa ve zeytinyağlı dolma iste.

Unutmuyorum değil canım, hobi olarak unutamiyorum.

"Tivibu tivibu-uuuu" -Türk Telekom, "Ne biçim internet bu-uuuu?"

Onur isminde sevgili yapıp ayrıldıktan sonra her yere "yeter ki ONURsuz olmasın aşk" yazmak -ergenus.

saat 03:04.. biri beni düşünmek için 1 dakikalık saygı duruşunu bitirdi

Misal Facebook'ta ilkokul arkadaşımı bulsam, kaybettiğim çorap tekini bulduğum kadar sevinmem.Hatta hiç sevinmem, ne sevincem mk.

Arkadaşın ağzını aradım geçen, hemen burnunun altındaydı. niye aradıysam.

Yeni alacağım cep telefonu numarasını bir numara büyük alayım ki seneye de kullanayım.

"beni benden alırsan seni sana bırakmam" cümlesini öğelerine ayırınız.

En çok şu hiç bişeyi kafaya takmayan insanları kıskanıyorum o ne güzel bi iç dünyadır,kimse yok tertemiz.

Geri