Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bekar olmak istemek akılsızlık mıdır?@Lefty, evli olmak da bir tercihtir ve aklı başında insana câzip gelebilir.
Bak işte, frekans bozukluğu var. Senden daha olgun tartışmalar beklerdim açıkçası. Aklı başında olmayan akılsız değildir; aklı bir karış yukarıda, mantık terazisinde dengesizlikler var anlamında söylenir. Akılsız adama zaten izah gerekmez. 'Deli' diyenler de var, o da yanlış.Bekar olmak istemek akılsızlık mıdır?
Frekans bozuklu değil de senin cümlelerinde anlatım bozukluğu var yani her ne demek istiyorsan yanlış cümle kuruyorsun.Bak işte, frekans bozukluğu var. Senden daha olgun tartışmalar beklerdim açıkçası. Aklı başında olmayan akılsız değildir; aklı bir karış yukarıda, mantık terazisinde dengesizlikler var anlamında söylenir. Akılsız adama zaten izah gerekmez. 'Deli' diyenler de var, o da yanlış.
Kısaca şöyle söyleyeyim o zaman tane tane: Bana bekârlığı savunup, evliliği karalama (Genel anlamda / istisnalar kâideleri bozmaz evet) Başkaları ile tartış en iyisi sen bu konuyu, zira seninle bu konuda ortak nokta bulmamız oldukça zor.Frekans bozuklu değil de senin cümlelerinde anlatım bozukluğu var yani her ne demek istiyorsan yanlış cümle kuruyorsun.
Neyi savunacağımı sana mı soracağım, hayırdır?Kısaca şöyle söyleyeyim o zaman tane tane: Bana bekârlığı savunup, evliliği karalama (Genel anlamda / istisnalar kâideleri bozmaz evet) Başkaları ile tartış en iyisi sen bu konuyu, zira seninle bu konuda ortak nokta bulmamız oldukça zor.
Daha fazla seni anlam bozuklukları ile yormayıp sözlerimi noktalıyorum.
Benim yazımdan alıntı yaptıktan sonra bana bir şeyler sorma hakkını buluyorsan kendinde; bana sormana bile gerek yok; alacağın cevaplar olabileceğini düşünmelisin. Yazımdan alıntı yapıp bana bir soru yönelterek, sonra da bana bekârlığı savunup, ''sana mı soracağım?'' demen pek abes.Neyi savunacağımı sana mı soracağım, hayırdır?
Yazdıklarımı anlamıyorsun galiba. Benim kişisel tercihim beni bağlar ve istersem evlilik karşıtı da olurum, bunun için senden izin alacak değilim.
Evlilik karşıtı olsam da yorumlarımda hiçbir zaman evliliği kötü göstermedim ancak ortada bazı yanlışlar varsa bunu da açıkça söylerim, kimseden çekinmem.
İlk yorumumda evliliği kötüleyen bir cümle mi var?
Seni hiç tanmıyorum fakat bazı yorumlarında beni tanıyor gibi yazıyorsun. Ben Forumsalcı değilim IRC üyesi de değilim, bu durumda senle tanışıyor olamayız.
Eski üye olup da nik değiştiysen ilk nikin nedir?
İyi olur çünkü yazdıkların baştan aşağıya tutarsızlık dolu ve kendi aklında sağlam zemine oturtamadığın şeyleri savunuyor gibisin yoksa bu kadar çelişki oluşmazdı.Benim yazımdan alıntı yaptıktan sonra bana bir şeyler sorma hakkını buluyorsan kendinde bana sormana bile gerek yok; alacağın cevaplar olabileceğini düşünmelisin. Yazımdan alıntı yapıp bana bir soru yönelterek, sonra da bana bekârlığı savunup, ''sana mı soracağım?'' demen pek abes.
Paylaşımlardaki yorumların doğrultusunda fikir yürütmedir o söylemim de, yoksa seni şahsi tanımışlığım yok. Konuyu dağıtmayalım.
Daha da karşılık vermiyorum bu konuya.