Uzayda top oynasın diye 55 milyon dolar vermek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ip gerip, tenis topu, futbol topu gibi çeşitli toplar fırlatmak sureti ile ultra bilimsel deneyler yapan astronotumuzun eylemleridir. ayrıca el feneri çevirme ve kendi ekseni etrafında dönme, ıslak pamuk altında fasulyenin tepkilerini gözetlemek gibi bilime yön veren ve geleceğimizi aydınlatan çeşitli deneyler de içermektedir. 55 milyon doları adam top oynasın diye vermişiz ahahaha. bu şey gibi tekerleği keşfeden maymun gibi ahaha. 100 yıl önce yapılmış şeyleri deney diye türk milletinin önüne sunmak. ne için ? yerel seçimleri kazanmak için. kimin cebinden çıktı bu para ? senin benim cebimdn. kendi parası gibi gibi kim kullandı ? padişahımız erdoğan. padişahım çok yaşa. nereden ele alırsan al çok komik, güldür güldür skeçi gibi.

Cocuk gibi mutlu.

Helal oslun vergilerim.. uzayda napsin adamcağız ip atlayacak , top oynayacak. Diğer ülkelerden gidenler sanki çok önemli işlere imza atıyor :D

astoronotumuza uzayda ne tür deneyler yaptın diye sormuşumdur ;

"hammaddelerin üzerinde bulunan artı sıfır sıfır dört bakterilerinin 320 fahrenayt ısısındaki sülfürik asitle karbon monoksitin analizinden meydana gelen aş o aş iki negatif elementinin bakteriler üzerinde gösterdiği etkiyle mal daha kaliteli çıkmaktadır."

Bende uçmak istiyorum gayet güzel anlatmış

burada ikinci kez söylüyorum; kyk kredi borçlarımız silinse daha yararlı bir iş olurdu................

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İlk deney yapan olarak birinciliği aldı galiba

Biz neden bilim insanı göndermedik ki ? Neyse diğerleri hangi deneyleri yapıyorsa bu da onu yapsın bari belki bir işe yarar…

Vay anasını. Çok ilginç.

Neyse,köprü ve yol yapmaya devam yine de.

Geri