Uzay

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzay Hepari sevgimden mütevellit kullanıcı adı ile dikkatimi çekmişti ki yaptığı yorumlar kullanıcı adını geri planda bıraktı.
Olaylara yaklaşımı, düşüncelerini cümlelere döküşü, sade ama etkileyici anlatımı ile takip listeme girmiş bulunmakta.
O yazsın, biz okuyalım.

29-07-2015

Müstakbel kocam.

hakkında söyleyebileceğim onu özetleyen tek kelime
tanımıyorum

misilleme yapmış bi de
hiç gülemedim :T:

Kisa ama öz cümleler ile anlatmak istediğini pek güzel ifade eden adam. Tabii araya sıkıştırıdigi esprileri gülümseyerek okuyor ailecek zekasina hayran olduğumuzu belirtmek istiyorum .

forum kalite ortalamasini yukselten uyelerin basini cekiyor

TDK ya göre makine mühendisi,TMMOB a göre makina mühendisi arkadaşımız

Bu herifi seviyorum.
Gerçekleri söylüyor bazen abartsa da söyleyebilme cesaretini seviyorum. Yalnız çok hardcore giriyorsun toplum bunu kaldıracak düzey de değil :P
' -de ayrı yazılır ' uyarısı ile bilinen üyemiz.

Şahsı ve karakteri hakkında hiç bir fikrim yok yalnız bir kaç mesajına kahkaha atmışlığım var. "Makine" kelimesini düzgün yazarak takdirimi kazanmadı değil. Fazla gerçekçi tutumu yazdıklarını okumadan geçmeme sebep. Cümlelerindeki zeka pırıltıları dikkatten kaçmıyor. Patavatsızlıkla açık sözlü olmayı ayırt edebilmiş, lafını esirgemeyen uzaktan uzağa yazdıklarını takip ettiğim bir üye şimdilik. Unutmadan kendisine küçük bir tavsiye vereyim. Admin kankalarına bulaşma sonra banlarlar klfdjkl

Mesajları Müge'yi anımsatıyor. : ) Gördükçe okumadan geçmediklerimden..

Bi' cok insani ti'ye alacak kadar umursamaz.
Cevresinde kabul ettigi bi' avuc insan oldugunu dusunuyorum.
Fazlasina yer vermek istemiyor gibi.
Hayati bi' ev buyuklugunce, odalar cok, esyalar az.
Aradigi herseyi cabuk buluyor olsa gerek bu yuzden.
Beyin loblarini sigortalatmali -.-
Gonullerince olsun.

farklı bakış açısını ve yorumlarını beğeniyorum. çok zeki biri olmalı:D

İslam'ı aşağılar, insanları küçümser,hor görür,küfürlü yazar.

Henüz çiğ ama pişecek umarım .. Temennim kısık ateşte doğru malzemelerle pişmesi ..

inançlı insanları bulduğu her fırsatta aşağılamayı maharet sanan,dini konularda salgırgan tutumlar içinde bulunan ve marjinali oynamaya çalışan biriydi kendileri : ) umduğu ilgiyi görememiş olacak ki artık gelmiyor : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri