Uzaktan uzağa olumsuz düşünceler beslemek

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
791d07c9ffa504af4e4c0fde6429678c.jpg

Bence önce içerikle karşılaştın. Sonra beğendiğin içeriğe bir konu uydurmak zorunda kaldın.

Hikayesi, mazisi vardır.
En ufak bir kıvılcımda o biriken olumsuz düşüncelerin ortalığa bombe gibi düşmesine sebebiyet verecek durumdur :XydXRO:

Ibram Tatlıses'e çok benziyor. Akrabalık var mı?

Burada uzak uzaklik mi?
Veya tanismislik yok ama önyargi mi ne?
Anlamadim.

Bir kac kisiyi anlayamiyorum
Ozellikle de bazi konulardaki verdikleri tepkileri gorunce kanim cekiliyor, dogal olarak da pozitif bir dusunceye sahip olamiyorum.

İyi ki kimseyi çok yakından tanımıyorum da olumsuz düşünceler beslemiyorum.

tanıyıp, tanımamak önemli değil.

bir mimiği, bir hareketi, oturuşu, kalkışı, cümle kuruşu, bakışı, arabaya binişi, elini yüzünü yıkayışı, abdest alışı, bir şey isteyişi, yemek yeyişi, sokakta yürüyüşü, trafikte araba sürüşü artık ne zıkkımsa işte insanoğlu bu silsilenin içinde ne mal olduğunu belli eder.

bu davranışlardan herhangi bir veya birkaçında herhangi bir falsosunu yakaladıysam ya da bana aksettirdiyse otomatik olarak beynime "bu adam-kadın maldır" sinyalini gönderiyorum ve öyle kodluyorum.

eğer aynı ortamdaysam mümkün mertebe uzak duruyorum. asgari samimiyet seviyesine indirgiyorum ikili ilişkiyi. mecbur kalmadıkça da muhatap olmuyorum, yüzüne dâhi bakmıyorum.
tabi bu arada O'na olan (ki ucu bana dokunan işleri vs varsa) sinirim katbekat artarak, devam eder. kendi arkadaş çevresinde istediği kadar sevilen olsun, ben bir kere üstünü çizdim mi bitmiştir benim için.

vardı iş yerinde böyle bir tip. daha kuruma gelir gelmez vermiştim notumu. ha diyeceksiniz ki nasıl emin oldun. yeni atanmışım, hafta sonu ve arkadaşlar "kurumdayız, buraya gel" deyince elimde valizle kuruma gitmiştim. akşam olunca, bizim çocuklar "biz gidiyoruz" dediler. bu şahıs da bana "istersen sen kal, nasıl olsa sen ilgileneceksin bu işlerle" dedi. ulan sabah 6'da kalkmışım uçağa binmişim, yorgunum, açım, elimde valiz ve bu adam bana bunu söyledi. orada verdim notumu ve sonra zaten arkadaşlar benim düşüncelerimi teyit edince direkt kodlayım "bu adam maldır" diye.

sonra bizim birime geldi. hani derler ya istemediğin ot, burnunun dibinde bitermiş diye :d
yüzüne dâhi bakmıyorum. hiç muhatap bile olmuyorum. bir ara birim içi bi açık tartışma yapıldı. herkes eteğindeki taşı döksün diye. bi mal daha vardı. bunların ikisine de verdim veriştirdim.

neyse demem o ki aranızda da böyle [argo]mallar[/argo] var ve uzaktan uzağa olumsuz düşünceler besliyorum size. ve bu kolay kolay da değişmeyecek.

Oda birşey mi
Uzaktan uzağa iftira atanlar bile var bu hayatta

Birine antipati duymak için tanıyor olman gerekmiyor, uzaktan gözlemlemek ya da bir şeyine şahit olmak dahi yetebiliyor o yüzden gayet normal yani. Muhakkak herkesin antipati duyduğu en az bir kişi vardır.

Tüyü gıcık tipler mevcut, ben de pek sevimli sayılmam sanırım.

kızların uzaktan hepsi güzel
sapları uzaktan da sevmem

Geri