Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gözden uzak olan gönülden de ırak olur sözüne inanmıyorum..ne yani ailenden uzaklaşınca onlara sevgin azalıyor mu??..gerçekten sevdiğin sürece mesafenin hiçbir anlamı yok..
Platonik sevmeyin kardeşim, dikilin karşısına seni seviyorum deyin, alacağınız olası olumsuz cevap sizi platonik takılmaktan daha çok üzmeyecek ve umutsuzluğa sürüklemeyecektir.
Bazı cocuklar vardır, oyuncakcilarin vitrinindeki arabaları veya bebekleri ic çekerek seyreder ve her aksam oyuncakci camdan cocuk izlerini silmek zorunda kalır.
Bazen de böyle bir duygudur uzaktan sevmek, kendimden biliyorum.
"Insan sevince" filmindeki son sahnedeki gibi;Sevgisinden geberen,sevdiği kişi gelip ayaklarına kapanması halinde dâhi,gurur yapıp tekrar gebererek sevmeyi seçmek gibi.