uzaktan akraba

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
tenor.gif

anneannemin kardeşinin görümcesinin torunu. öyle desenize ya, ben de yabancı biri sandım. ee, bana ne bekarsa. bu bilgiyle yaşamak mı zorundayım?

off akrabalardan sıkıldım ya birde suratsızlarsa ayy. suratına bakıp muhabbet edesin gelmez sanki dövecek ulan biraz gülümse

Uzaktaki akraba hep uzakta kalmalı.
Zararsız ve faydasız.

Mutlaka bir yerlerden fırlar. Çocukluğunuzun taaa bilmem neresinde kalmış kişilerle bağlantısını hatırlatır.

Birbirini hiç sevmeyen ama birbirinden haber almak için aynı ortama gelmeye çalışan ve dedikodu verisi toplayan o güruh

samimiyet ayarını çok iyi tuttuğumuzdan mıdır bilmem ama ben uzak, yakın; ana tarafı, baba tarafı bütün akrabalarımı severim. bir de bizim trakya’da, aynı köylü, aynı yerden göçme vs. gibi durumlardan da akraba olarak bahsederler: uzaktan akraba. herkes dayko, herkes kadam<3

büyükler bazen hatırlatıyorlar
oo falan diyorum

Dayımın bu tarz akrabalar için kullandığı çok hoş bi tabiri vat kjkjk

soruyorum işte dayı şu kimdi falan

Cevap: “üff ne bileyim yavrum köprüden geçerken göt göte değmiş işte” kjkhkkhkhkgjg

Dayımın bu tarz akrabalar için kullandığı çok hoş bi tabiri vat kjkjk

soruyorum işte dayı şu kimdi falan

Cevap: “üff ne bileyim yavrum köprüden geçerken göt göte değmiş işte” kjkhkkhkhkgjg
aşiret değil misiniz? e, sizin köprü kalabalıktır..... g*t gte değmesin de ne yapsın.........

Uzaktan iyilerdir,uzak kalmaları önemle rica olunur.

benim akrabaların bazıları ile samimiyim bide uzak akraba mı o anca benim tanıdıklarımın tanıdığı derim……
benim güzel dostlarım onlar alalen kızkardeşim gibiler….

Geri