Uzaklarda Birinin Sizi Seviyor olması

Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü
Çok özel bir duygudur.
Yakinimizdakilere Nazaran daha değerli ve Daha Samimi Olmaları olası bir ihtimal.
Sizden uzaktaki biri Sizi Seviyor sa Gerçekten Sevmenin nedemek olduğunu iyi biliyordur ve Hakkını veriyordur.
Çok mu romantik oldum :/

Yakınını bulduk ta uzağı kaldı.

Sevilme eylemini gerçekleştiremiyorsanız, sevme şeysini deneyip konunun bi parçası olabilirsiniz. Hepinize yeterince uzağım, sevebilirsiniz .p

paulo coelho der ki; her yakınlıkta kaybetme korkusu varken, her uzaklıkta da kavuşma ümidi vardır. Bu yaşatır sevgiyi.

bı zamanlar aynı yatakta uyudugum kardesımden ote unw arkadasım vardı. evlerımızı ayıramamıslardı bızım tepkımızden korkup. sımdı o kırsehırde ben burdayım. aramızdakı bag dahada kuvvetlı. ben uzgun olsam o hısseder ruyasında gorur bende o uzulse hısseder gorurum ruyamda. dıger yarım gıbı bırsey. yakınkende nefes kadar yakındı.uzakkende. ondan baska hıc kımse benı oyle anlayamadı. dahada anlayacagını sanmıyorum.

Yakınıma gelsin ben onu güzel severim ;)

"Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur" diye bir sör var; arayı fazla uzatmamak lazım. :)

Biz ne göze yakınlar gördük Gönlümüze düşmeyen.
Bir an kendimi Turabi gibi hissettim D:

Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek.

Bende onu seviyorumdur merak etmesin .p

Olmaz olsun uzaktan sevgi.İnsanı yaşamdan soğutan,içini kemiren,her gün saçmalık yaptıran,kıskançlık konusunda yeni taktikler geliştirten lanet mi lanet birşeydir..Masumluk yoktur o sevginin içinde.

Kaç kilometre ötede olduğuna bağlı

Bakış açısı epey aralıkli Km hesabina Sınıfta kalır bu Serzenisler .
Neyseki Kahvem sıcak ve lezzetli .p

Gönül uzaklığından iyidir beden uzaklığı.
Mesafe sevmeye değil, sevişmeye engel demişler..

Ama sevginiz kuvvetli ise, 3000 km olsa dahi çekirdek gibi yersiniz o yolları kavuşmak için.

He uzaktan sevilmek mi?
Dünyada 5-10 tane kalmış panda gibi özel hissettiriyor ^^

ben inanmıyorum uzaktan yakından sevenimin olduğuna :T:

Bazen kilometrelerce uzaktaki biri yanı başınızdakinden daha güzel dokunur yüreğinize
kalbine sarılıp uyumanıza engel değildir mesafeler

Geri