W
Elmas Üye
Yasak Elmadaki Halitcan'in simdi uzak sehirdeki Cihan Deniz oldugunu biliyor muydunuz. Alin size gereksiz bir bilgi daha....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eda ece diyor ki ben büyüttüm belli yaşa kadar şimdi sinem hallediyor xdxdYasak Elmadaki Halitcan'in simdi uzak sehirdeki Cihan Deniz oldugunu biliyor muydunuz. Alin size gereksiz bir bilgi daha....
En son sen ben serkan yalı çapkını yorumluyorduk ben orada kaldım watii, bitti mi o diziIzlemiyorum artik fragmandaaaan fragmana
Orhan Korhan buyuk bir yatak satin aldi ifakat, Gulgun, hattuc hala hepsi mesut bahtiyar.... saka saka sonu iyi bitti galiba onun da sonunu getiremedim. Guzel basliyor sonra bi sekilde mahvediyorlar dizileri.En son sen ben serkan yalı çapkını yorumluyorduk ben orada kaldım watii, bitti mi o dizi
Klasik Türk dizisi sen değil onlar sonunu getiremiyor.. yatak kısmına güldüm dlfkjOrhan Korhan buyuk bir yatak satin aldi ifakat, Gulgun, hattuc hala hepsi mesut bahtiyar.... saka saka sonu iyi bitti galiba onun da sonunu getiremedim. Guzel basliyor sonra bi sekilde mahvediyorlar dizileri.