Uzak Şehir

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
kızılcık şerboyu görünce uzak şehirin başlığını aradı gözüm ama bulamadım.... ilk sezon feels ataklarını burada geçirmem gerekirdi ama olsun ikinci sezonda gümbür gümbür geliyor her pazartesi bu konudan çıkmam artık 3 tane fragman geldi üçü de birbirinden fenasül izleyen yok muuu acil gelin fragmanları konuşalım pazartesiye kadar

şahinler kapatılmasın ya ilk sezonun ikoniği budur ;s5
Şahin ile olmazdı kızım! #UzakŞehir #Shorts

bakalım bizleri ikinci sezon ne bekliyor

Geçen 3 bölümlük rol teklifi geldi. Olabilir dedim, bir baktım figürandan hallice.

Dedim koca HHA, HHA ki tiyatrocu 3 bölümlük figüranlık yapmaz. Daha düzgün rolunüz olursa değerlendirirsiniz dedim.

Geçen 3 bölümlük rol teklifi geldi. Olabilir dedim, bir baktım figürandan hallice.

Dedim koca HHA, HHA ki tiyatrocu 3 bölümlük figüranlık yapmaz. Daha düzgün rolunüz olursa değerlendirirsiniz dedim.
Senin de gözün hep yükseklerde :(
Bütün ünlüler bir zamanlar figurandi

anaaa...
off yaa kabul etseydin de azıcık spoiler alsaydık senden nolurdu :d

• Beğen
Tepkiler: W
Senin de gözün hep yükseklerde :(
Bütün ünlüler bir zamanlar figurandi
Ben kendi mahlemde ünlü biriyim. Diyarbakırda, Vanda, Batmanda, Mardinde vs tiyatro ile ilgilenen herkes beni tanır. Antalyada bile seyircilerim var :d

Son 5 senede 9 farklı tiyatro oyununda oynadım. 3 ünde başroldüm. Festivallere gittik, ödüller aldık.

Öyle figürandan hallice oynamam. Bölümlük oyunculuk yaparım o ayrı ama hastahanede kağıt bakıp çıkmam, onu herhangi biri de yapabilir zaten. Kabul etseydim bu kadar tiyatroya
harcadığım mesaiye bunca zaman verdiğim emeğe ve kendi yeteneğime haksızlık etmiş olurdum.

Bu sezonda 3 yeni oyunla sahnelerdeyim zaten np :d

yapay zeka bir miktar ürkütüyor artık ama çok iyi değiller mi?
kayanın sümsük zerrinden ayrılacak olmasına seviniyorum bu ikili götürsün bizi
zerrinde demir kundisiyle devam :d
G0q0jY_XsAAjuVT.jpg

Ya boran yaşıyorsa? Tam da aşklarını itiraf etmişken:(

anaaa...
off yaa kabul etseydin de azıcık spoiler alsaydık senden nolurdu :d
Bizim tiyatroda da figüran olan yeteneksiz bir arkadaş gitmiş geçen basit bir rol için

İçerde telefonlara özel kılıf veriyorlarmış ön arka kamerayı kapatan, çekim falan yapılmasın diye :d Kendi sahnen hariç sahne izlemene de müsade etmiyorlarmış.

RTÜK düzenleme mi yapmış
Farkettiniz mi bu yıl diziler ozetsiz ve neredeyse reklam yok

Spoiler şunu diyim size son haftalarda cast ajansından gelen oyuncu taleplerine göre ; Jandarma, Hemşire, Doktor, Pilot, Hostes aradılar.

En son da “mevlüt okumayı bilen sakallı imam” aradılar.

Belli ki biri ölcek bu kadar asker, doktor, imam bir araya geliyorsa :d

Spoiler şunu diyim size son haftalarda cast ajansından gelen oyuncu taleplerine göre ; Jandarma, Hemşire, Doktor, Pilot, Hostes aradılar.

En son da “mevlüt okumayı bilen sakallı imam” aradılar.

Belli ki biri ölcek bu kadar asker, doktor, imam bir araya geliyorsa :d
ahaa mine ölüyor diyorlardı doğruymuş
THANK YOU HHA

Geri