Uzak mesafe ilişkisi seni mutlu edebilir mi?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
bazen yanındakiyle de mutlu olamazsın
belki sorun sendedir
hep karşı karafı kötüleyip durmayın

Etse bile tamamen sahte bir mutluluk olur bu. Hiç yanaşmam böyle bir ilişkiye.

Bu saçmalığa tapan insanlar var. Telefondan, uygulamadan, yaza çize bişeyler bişeyler. Evlilik amacı taşımayan uzak-yakın her türlü ilişki boştur benim için.

çok samimiyetsizce ve yapay
o değil de mesafeler aşılıyorsa frekans baya uyuşmuşsa olurrrr herşey olurrr

Mutlu olmak için çıktığımız bir yol yok

Güvensizlik çok fazla olur her şey pahalı da gelemez gidemez yorar insanı

Bu konuya üçüncü postum:d bir dönem coğrafi uzaklığa katlanmış bir insan olarak (haftada bir ya da iki haftada bir görüşülen bir süreç) bunun çok zor olduğunu ve çok emek gerektirdiğini söyleyebilirim. Hiç romantize edemeyeceğim yani. Daha çok erkek tarafının çabası ve tutkunluğu bu tarz ilişkilerin kaderini belirliyor, en azından benim deneyimim bu yönde. O uzaklığı en kısa sürede gidermek için çalışmak lazım tabii. Bir noktada insanı yoruyor artık.
Bizim hikayemiz güzel gelişti. Bağrımıza bastık birbirimizi, gerisi geldi diyelim.
Eh bir iki saat önce gece nöbetini devraldım, kucağımda bebemle buraya yazıyorum:d bazen böyle olur… en uzak coğrafi mesafe koridorun ucu olur:d lebenslangerschicksalsschatz diyerek konuyu kapatıyorum:d bu zorlu yolda bütün gönül dostlarına başarılar diliyorum :d

Bu konuya üçüncü postum:d bir dönem coğrafi uzaklığa katlanmış bir insan olarak (haftada bir ya da iki haftada bir görüşülen bir süreç) bunun çok zor olduğunu ve çok emek gerektirdiğini söyleyebilirim. Hiç romantize edemeyeceğim yani. Daha çok erkek tarafının çabası ve tutkunluğu bu tarz ilişkilerin kaderini belirliyor, en azından benim deneyimim bu yönde. O uzaklığı en kısa sürede gidermek için çalışmak lazım tabii. Bir noktada insanı yoruyor artık.
Bizim hikayemiz güzel gelişti. Bağrımıza bastık birbirimizi, gerisi geldi diyelim.
Eh bir iki saat önce gece nöbetini devraldım, kucağımda bebemle buraya yazıyorum:d bazen böyle olur… en uzak coğrafi mesafe koridorun ucu olur:d lebenslangerschicksalsschatz diyerek konuyu kapatıyorum:d bu zorlu yolda bütün gönül dostlarına başarılar diliyorum :d
Hahahaha yaaa yeter yeterrr kahkaha krizine giriyorummmm ...Başta ay canım yaa diyorummm okurken sonraaaa koridorun ucuuuu en uzak mesafeye donuyor ncndjdhdhdd neyseee.....
Seyyy bennnn sizin bebenizin hayrani biriyim..
Nick: dadlu biriii:p

Geri