Uzak mesafe ilişkisi seni mutlu edebilir mi?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
bu tamamen taraflara bağlı. ne kadar sürecek o uzak mesafe? bazen ilişkinizin bir döneminde buna katlanmak zorunda kalıyorsunuz. zor ama imkansız değil. paranız varsa, bazı şartları da uydurabiliyorsanız hiçbir yer çok da uzak değil. gönül isterdi burnumuzun dibinde olsun ama bazen öyle olmuyor. o yüzden fighting my friends.

Beni sevdiğim, beni anlayan birileri mutlu eder. İllaki sevgili olmasına gerek yok.

Kafayımı yediniz ya ne uzak ilişkisi aptallık.Yakın olacak onu böyle alacağım moda sahiline götürcem sarılacağım ona saclari yüzüme değecek neyse :D uzak olmaz

Yakın bir iliski de mutlu etmez beni. Boyle iyiyiz. Alistik galiba…

Yakın bir iliski de mutlu etmez beni. Boyle iyiyiz. Alistik galiba…
Yine bağlamış melankoliye
Tatlimsu etrafındaki herkese kanka dersen
Evde kalırsın tabi
Herkese üst katında oturan komşu Ahmet abi muhabbeti yapıyorsun
Üstüne böyle iyi diyorsun nesi iyi
.d.d

bu tamamen taraflara bağlı. ne kadar sürecek o uzak mesafe? bazen ilişkinizin bir döneminde buna katlanmak zorunda kalıyorsunuz. zor ama imkansız değil. paranız varsa, bazı şartları da uydurabiliyorsanız hiçbir yer çok da uzak değil. gönül isterdi burnumuzun dibinde olsun ama bazen öyle olmuyor. o yüzden fighting my friends.

biz çok güzel günler geçirdik ama biz şartları çok zorlayarak, birbirimizin yokluğunu birbirimize hissettirmeyelim diye çok emek harcayarak yaptık bunu. bizde sabrın sonu selamet oldu. samimice seven herkes için de böyle olur umarım.

Yine bağlamış melankoliye
Tatlimsu etrafındaki herkese kanka dersen
Evde kalırsın tabi
Herkese üst katında oturan komşu Ahmet abi muhabbeti yapıyorsun
Üstüne böyle iyi diyorsun nesi iyi
.d.d
Boş ver Ahmet abiyi, Mehmet abiyi yarına hazır mısın? Yemişim ilişkisini… skljks

uzun zaman yalniz yasayinca yalnizligi seviyon sonra es dost akraba sevgili kari koca uzak yakin hicbiri mutlu etmiyo

Eski zamanlarda olabilirdi de şimdilerde sanmıyorum. Nasıl güveneceksin mesela? Bu işler zor.

reele taşınmıyorsa mümkün değil bir süre gider fakat tıkanır

Geri