Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
1 seneyi devirmek üzereyiz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyla alakaya hayran kaldim dovrusuMississipi nehri taşmış ve Abigail ve nişanlısı iki ayrı yakada birbirinden haber alamaz ve görüşemez olmuşlar.
Abigail bir şansını denemek istemiş ve nehir kıyısına gitmiş. Orada bir sandalcı görmüş. Ona beni karşı tarafa götürebilirmisin, nişanlım karşı tarafta ve ben onun için çok endişeleniyorum demiş. Sandalcı, götürürüm ama bir karşılığı olur demiş.
Abigail, çok param yok ama verebileceğimi veririm. Yalnız beni tekrar geri getirmek te içinde olacak demiş. Sandalcı, bana bir ver yeter, para istemem demiş. Abigail önce bir düşünmüş, bakmış başka bir çaresi yok, nişanlım için her şeyi yaparım demiş.
Anigail karşılığını ödemiş ve sonra sandalcı kendisini karşı kıyıya ulaştırmış. Abigail hemen nişanlısının yaşadığı yöne doğru koşmuş ve onun evine gitmiş.
Nişanlısını sağ ve sağlıklı gören Abigail çok sevinmiş. Nişanlısı da onu görünce çok sevinmiş. Ve sormuş, sen buraya nasıl gelebildin diye. Abigail dürüstlüğünden ödün vermeyen bir delikanlı kız olarak her şeyi anlatmış. Bunun üzerine nişanlısı çok kızmış ve nişanı bozmuş. Abigail buna çok üzülmüş. Oysa o nişanlısını görebilmek için elinden gelen her şeyi yapmış.
Günümüzde telefonun olması ne büyük bir nimet, değil mi?