Uzak Durulası 5 Burç

• Kullanıcı Lima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 2546 gün önce görüldü
1- Akrep

Kıskançtır. Karşısındakini kıracak şekilde yıkıcı konuşabilir. Aniden sinirlenir. Aşırı tepkiler gösterebilir. Asla unutmaz ve kincidir. Sevmediği insana karşı acımasızdır.Sevmediği insanların zayıflıklarından mutlu olur. Egoist ve bencildir.
2- Aslan

Daima küstahtır. Acımasız bir yapısı vardır. İsmini aldığı aslanın özelliklerini yansıtır. Diktatörce davranır. Lider olmak ister. Önüne geçeni indirmek için tüm kötülükleri yapabilir. Serttir. Pohpohlanmak ister. İlgi görmek ister. Egoisttir.
3- Koç

Başkalarının duygularına duyarsız ve egoisttir. En önemlisi kendisidir. Kaba ve önyargılıdır.
4-Kova

İnatçıdır. Serttir. Duygularını belli etmez. İkna etmek için her şeyi yapar. Huzursuz, sıkılgan ve aksidir. Asi bir ruhu vardır. Kendisi önemlidir.
5- Oğlak

Cimri ve duygusuzdur. Açgözlü ve sorunludur. Sosyal hayatta yalnızdır. Kötümser ve hırslıdır. Görünüşe, paraya, prestije çok fazla önem verir.

.
2- Aslan

Daima küstahtır. Acımasız bir yapısı vardır. İsmini aldığı aslanın özelliklerini yansıtır. Diktatörce davranır. Lider olmak ister. Önüne geçeni indirmek için tüm kötülükleri yapabilir. Serttir. Pohpohlanmak ister. İlgi görmek ister. Egoisttir.

Vay be ben neymişim be abi! :D

5- Oğlak

Cimri ve duygusuzdur. Açgözlü ve sorunludur. Sosyal hayatta yalnızdır. Kötümser ve hırslıdır. Görünüşe, paraya, prestije çok fazla önem verir.

Bir oğlak burcu olarak,

Cimriyi kabul etmiyorum duygusuz kabul edilebilir.
Açgözlü kabul etmiyorum sorunlu kabul edilebilir.
Sosyal hayat kısmı doğru olabilir.
Kötümser demeyelim de her ihtimali düşünmek denilebilir. Hırs kabul edilebilir.
Gerisi için bir şey demiyorum :)))

Kova hariç diğerlerinden uzak durabilirim. Canımm kova <3

Akrep burcu kapatılsın.
Ödüm kopuyor çocuk akrep burcu olacak diye, o yüzden şuvan çok giydiremiyorum.

Kova varsa oğlağım diyecektim ikiside varmış :gamer:

Geri