Uzak Durulası 5 Burç

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kova
İnatçıdır. Serttir. Duygularını belli etmez. İkna etmek için her şeyi yapar. Huzursuz, sıkılgan ve aksidir. Asi bir ruhu vardır. Kendisi önemlidir.
Beni özetlemiş. :p

5- Oğlak

Cimri ve duygusuzdur. Açgözlü ve sorunludur. Sosyal hayatta yalnızdır. Kötümser ve hırslıdır. Görünüşe, paraya, prestije çok fazla önem verir.

Bari birini tuttursaydınız yahu tamam açıksözlüyü aldım:D Ne yalnızım ne kötümserim ne de hırsm var.Ne görünüşe önem veririm ne de parayı severim.Zenginleri hiç sevmem hatta , ve cimri de değilim gelin etrafımdakilere sorun tamam mı:trip:

burcuma göre
yay,ikizler ve yengecin bi kısmı kesinlikle uzak durulmalı diyorum.

Şu burçlara oldum olası inanmadım, inanmıyorum.
Zaten şu yorumcuların Koçlara bir gıcığı var anlamadım gitti. :T:

ayıp ulen ayıp. İlk sıraya koymuşlar bide..

bence ilk sırayı ikizler burcu almalı.

İkizler listede yok sacmalik:d

inkar etmekle inanmamak arasindaki farki bana aciklarsaniz size bir seyden bahsedecegim.

Şimdi ben inkar ediyor olsaydım böyle burçların olmadığını bu yorumların olmaması gerektiğini söylerdim. İnkar etmiyorum zaten.
Benim demek istediğim bu yorumların beni hiç bir zaman anlatmadığı bu sebepten inanmadığım.

aciklamalarin beni tatmin etti misri, zaten kuran'da bahsedilen burclar bunlar degil.

aciklamalarin beni tatmin etti misri, zaten kuran'da bahsedilen burclar bunlar degil.

Tevhid inancına göre kişiyi karakteriyle birlikte yaratan Allah’tır. Kişinin, sahip olduğu karakteri çerçevesinde terbiye edicisi de Allah’tır. Allah kullarını doğrudan terbiye ettiği gibi, din göndererek kullarının irâdesine kapı açmak sûretiyle de terbiye eder. İnsan davranışlarını sahip oldukları karakterler içinde eğiterek dizginleyen müessese dindir. Neticede kul, karakteri nasıl olursa olsun, terbiye edilmeye hazır bir potansiyel hüviyetindedir.

Oysa yıldız falcılığında doğum tarihine göre kişiye sabitlenen karakter, eğitilir olmaktan uzaktır. Kişiye doğum tarihine göre bir karakter biçeceksiniz ve onu bu biçilmiş karaktere göre yargılayacaksınız, ona buna göre davranacaksınız. Meselâ, eğer müneccim (yıldız falcısı) hesabına göre kişiye çok alıngan olduğu söylenmişse, artık kişiye alıngan nazarıyla bakılacak, artık ona bu yaklaşımla davranılacaktır. Alıngan olmasının sebepleri araştırılmayacak. Kişi eğitime alınmayacak. Alıngan değilse bile, bu ithamla kişinin kendisini alıngan bilmesi gibi bir ucube ortaya çıkacaktır. Oysa alınganlık belirli ölçülerde herkeste vardır. Eğer birisinde fazla miktarda alınganlık varsa da, bu, doğum tarihiyle ilgili bir olay olmadığı gibi, olumlu yaklaşımlarla ve eğitimle kişinin bu yanını düzeltmesi zor değildir. Oysa yıldız falcılığı anlayışında bu çabaya yer yoktur.

Kaldı ki, kişinin karakterini doğum tarihine göre tespit etmenin pozitif bir değeri de yoktur. Konu pozitif bilimle ispatlanmış değildir. Binlerce yıldır insanoğlu boş yere yıldız falcılığıyla uğraşıyor. Konu hâlâ burhana, delile ve ispata muhtaçtır. Konu hâlâ zanna dayalı yorumlamalardan ibârettir.

Bence yeterlidir. Ben yorumcu sıfatını taşıyıp biliyorum diye geçinip yazanlara inanmıyorum.
Açıkçası yorumları eğlence namına okuyorum.
Bu konuya da eğlence diye girdim.

"Kova

İnatçıdır. Serttir. Duygularını belli etmez. İkna etmek için her şeyi yapar. Huzursuz, sıkılgan ve aksidir. Asi bir ruhu vardır. Kendisi önemlidir."

ne olmuş insanız olur o kadar kime ne zararımız dokunmuş ayıp.

4-Kova

İnatçıdır. Serttir. Duygularını belli etmez. İkna etmek için her şeyi yapar. Huzursuz, sıkılgan ve aksidir. Asi bir ruhu vardır. Kendisi önemlidir.

Ah bu ben :p

3- Koç

Başkalarının duygularına duyarsız ve egoisttir. En önemlisi kendisidir. Kaba ve önyargılıdır.
külliyen yalan:)

Geri