Uyuyorum ama uykumu alamıyorum

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Ne kadar uyursam uyuyayım uykumu alamıyorum
uyandığımda uykusuz ve yorgun oluyorum var mı nedenini bilen ? :/

bende öyleyim ya :/ saatlerce uyusamda aynı az uyusumda

Su bölümü sadece sana özel acalım biz iFt :D

Sürekli uyumak istiyor musun? Uyumayı çoğu eyleme tercih etme gibi durumlar söz konusu mu?

Sürekli uyumak istiyor musun? Uyumayı çoğu eyleme tercih etme gibi durumlar söz konusu mu?

evet uyumak istiyorum yatıyorumda ama uyuyamıyorum uykum olduğu halde sıcaktandır diye düşündüm bende :p

Spor yaparsan nasıl zinde kalktığını göreceksin. Fitness'a başla. Zaten sende az buçuk göbek te var galiba :P

Vucudunda B6 vitamini yetersiz dilersen 13 saat uyu yine uykun gelir vitamin ve minerallerin görevleride zaten bunlardır

Depresyon belirtilerinden biri.
Kendimdende biliyorum 5 yıllık ciddi bir depresyon süreci geçirdim.Güna sürekli yorgun uyanmak,biri kafanıza odunla vurmuş gibi uyanmak.Gittiğiniz her yerde uyumak istemek vs.Çok sık yaşardım.

Vitamin eksikligi,demir eksikliği bunlara neden olabilir.

yaaa ne çok biliyonuz bq
bi gün tarlada çalış 2 saat çapa yap 1 saat ot temizle o zaman görüyüm seni xd
ben bahçede çalışınca 3 gün deliksiz uyuyom valla uyumak için ırgatlık yapmanızı tavsiye ederim.

Vitamin eksikliğim yok ama fazlasından olabilir :p

Şimdi ben biraz kızlara asılayım çıkarım depresyondan falan hiç bir şeyim kalmaz:D

yaaa ne çok biliyonuz bq
bi gün tarlada çalış 2 saat çapa yap 1 saat ot temizle o zaman görüyüm seni xd
ben bahçede çalışınca 3 gün deliksiz uyuyom valla uyumak için ırgatlık yapmanızı tavsiye ederim.

varsa tarlanız gelip çalışayım güloooooo

Vitamin eksikliğim yok ama fazlasından olabilir :p

Şimdi ben biraz kızlara asılayım çıkarım depresyondan falan hiç bir şeyim kalmaz:D

varsa tarlanız gelip çalışayım güloooooo

yenikent ilyakut köyü girişinde çeşmeden sağa sapıp toprak yolda 600-700 m kadar ilerliyosun. ikinci sitede 1 numaralı evin bulunduğu arsa bizim bahçe kardeş. gel marabalık yapalım. ama babam yevmiye vermiyo kendi yaptığım mangalı yiyom karın tokluğuna çalışıom ben. razıysan gel derilecek kayısılar var

yenikent ilyakut köyü girişinde çeşmeden sağa sapıp toprak yolda 600-700 m kadar ilerliyosun. ikinci sitede 1 numaralı evin bulunduğu arsa bizim bahçe kardeş. gel marabalık yapalım. ama babam yevmiye vermiyo kendi yaptığım mangalı yiyom karın tokluğuna çalışıom ben. razıysan gel derilecek kayısılar var

bana da mangal yaparsan anlaşırız

Geri