uyuyamayınca strese girip hiç uyuyamamak

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
allahın 8ine ders konulmuş 7ye alarm kurup 1de yatmışsın. aklında onca fikir dolanıp durmuş, eski sevgiline isyan, yeni sevgiliye özlem duymuşun derken saat 2 olmuş, yandaki ikinci öğretim kekolar anırarak konuşmaya başlamış saat oldu 3 senin kaldı 4 saatin. oda arkadaşın 7. rüyasını görüyo. yatağın her yanı sıcak, uyku hiç tutmuyor, gözün kapalı ama bi türlü uyuyamıyorsun imam başladı sabah ezanına, iki üç köpek ürüyor hadi oldu saat 6. 1 saatlik uykun kalmış. yine kekonun birine sabah sabah ne olduysa duş almış uçak motoru gibi fon makinasıyla 20dk fön çekiyo.
günaydın!!

Sinsi bir durum. Zaman zaman tetikliyor bu uyku stresi.

Stres,bogaz agrısı = uykusuzluk.

Psikiyatrik bir problem olabilir.
Sıklığı halinde Dr.a görünmekte fayda var .)

genelde uyumamak için strese giriyorum
uykusuz olucam diye.

bazı şeyler insanın uykusunu bile düzene sokabiliyor.
bazı şeyler insanın uyku düzenini bozabiliyor.
bazı insanlar bazen insanlar sşflkgsdfg

yok abi, eskiye dönüyorum galiba. sabahı bekle, git, dön.
bitkisel hayata yeniden merhaba.

Ayyy az sonra gidiciğim, öyle güzel uyuyacağım ki. Rüyamda böyle mis gibi yaz havası göreceğim. Belki tatilde falan olurum. Hadi gud nayt gençlik.

Sınavdan 1 hafta önce nerdeyse hiç uyuyamama durumum

Sınav günleri başıma gelen hadise. :T:

Bi de bunun şu versiyonu var.
İzin günün, herşey harika. Ama ertesi gün gece 4de uyanıp işe gideceksin. Saat 10, uyumam gerek. 11 nete bakayım bari, gözlerim yorulur uyurum. 12 of acıktım. 01 yatakta dönme faslı. 02 uykuya dalmakla dalmamak arasında git gel. 02:30 gibi uyu. 04de uyan ve bütün günü ayakta uyuyarak geçir.

Yani çok bok bi durum.

uyuyacağım derken uyuyamamak evet çok lanet bişeydir.

Başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum valla. .d Hatta bazen mesajlaşırken bile dalmışlığım mevcut. Uyuyamadığım durumlar çok çok çok nadir.

Geri