Uyuyamayınca sinirleniyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
bir kaç hafta önce bir kaç gün kesik kesik uyudum.
nasıl diyeyim, kafamdaki butun damarlar sinirden gerim gerim geriliyordu

Yooo. Ona da sinirlenmeyeyim artık.: ))

Bu benim iste. Kisiligim degisiyor, herkese her seye sinirleniyorum. Damarlarim geriliyor.

Üst komşu sağolsun uyutmuyor. Sebebi ne olursa olsun sinirleniyorum

uyku çok önemlidir benim için sabahın köründe başlayan temizlikçi sesi matkap sesi vb fitilliktir

Biz Karadenizliler hep sinirli oluruz. Bir sebebe gerek yok.
Son geceler duvar saatini yastığın altına gömüyorum. Ve rahat uyuyorum.

Bu ara herşeye sinirleniyorum. Resmen kendime bahaneler üretiyorum sinirlenmek için. Kendimi çok feci kavgalar içerisinde her an bulabilirim acaba bu durum bana iyi gelir mi?

açken olduğu kadar olmasa da uykusuzken de sinirli olabiliyorum. normalde bilirsiniz ki, pamuk gibiyimdir......

sinirlenmem
uyumam gerekiyosa ortam nasil olursa olsun solo piyano dinlersem on dakikaya uyurum

Uyuyunca sinirlenirim.
Pişko locide yahut fobikler listesinde bir karşılığı var mı bilmemekle birlikte, ya uyursam da mışıl mışıl saat te 10'lar 11'ler olursa ve günü kaçırırsam diye gerçekten rahatsız olurum ve asla bu saatlere kadar uyuyamam. 5'te yatar, 8'de kalkarım. Deli gibi uykum olsa da , yatakta no, dışarda beyefendi yatakta no.

Tr de annemin reçetesini alırken rüşvetle kendime de uyku ilacı, sakinleştirici, kaygı giderici vb birkaç kutu ilaç almıştım. Pammık gibiyim, derdim yok.

uyuyorum ben yaa, sinirlenmeye vaktim kalmiyoor

Geri