Uyuyamama ve Nefes Darlığı Sorunu

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar son 1-2 haftadır böyle bir sorunum var erken kalkıyorum ama nedense geceleri çok geç uyuyabiliyorum sabaha karşı 4-5 gibi anca uyuyorum 9 gibi kalkıyorum ve son zamanlarda hayatımda hiç ama hiç yaşamadığım nefes darlığı sorunu yaşıyorum sanki boğuluyorum nefes alamaz oluyorum bazen buraya açmak istedim konuyu belki aynı sorunları yaşayan üyelerimiz vardır konu başlığı altında trollük yapmadan dalga geçmeden ciddi bir şekilde çözümler sunup bir çok kişinin bundan yararlanmasını sağlayabiliriz diye düşündüm konu başlığı altında gerçekten çözümsel olarak uğraşacak olan her arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

Çok geçmiş olsun.
Genel bir Baş ağrısı çekiyor musun?

ciddi görünüyo, bence çözümü burda aramamalısın.

Kanka bozuntusu aynı sorun bende var. Benim troit rahatsızlığımdan dolayı böyle ama. Sürekli nefes problemi yaşıyorum. Uykum gelse bile uyumuyorum. Dahiliyeye bir git bir tahlil yapsınlar. Psikolojik te oolabilir ama sen yinede bir doktora git.

Burdan çok yardımcı olunacağini sanmiorum en iyisi bir doktora görünmen

ciddi görünüyo, bence çözümü burda aramamalısın.

Çözümü burada aramıyorum sadece belki forum içerisinde bu sorunu yaşayan insanlar olabilir forum dışında ziyaretçiler olabilir böyle sorunları olan onlara da bir bilgi kaynağı olmak açısından açtım konuyu.

Teşekkür ederim umarım geçecek,evet 1 haftadır da bu baş ağrıları mevcut ara ara oluyor ama can sıkabiliyor.

Sinüzit olabilir . Nefes darlığı cabuk yorulma gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.
Tabi sonra astım a çevirme ihtimali var ki umarım öyle şeylerle karsilasmazsin. Parfüm ve ağır kokulara karşı hassasiyet ve nefessiz kalacaksın hissi olabilir.

Kesinlikle doktora gorunmelisin bahar ayları mesela alerji sorunum var benim dışarı çıkamıyorum iğne yaptirmadan

Çözümü burada aramıyorum sadece belki forum içerisinde bu sorunu yaşayan insanlar olabilir forum dışında ziyaretçiler olabilir böyle sorunları olan onlara da bir bilgi kaynağı olmak açısından açtım konuyu.

anladım, çözüm olarak sunabileceğim bişey yok malesef, doktora görünmeni tavsiye etmekten başka.
geçmiş olsun : )

Sinüzit olabilir . Nefes darlığı cabuk yorulma gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.
Tabi sonra astım a çevirme ihtimali var ki umarım öyle şeylerle karsilasmazsin. Parfüm ve ağır kokulara karşı hassasiyet ve nefessiz kalacaksın hissi olabilir.

Kesinlikle doktora gorunmelisin bahar ayları mesela alerjik var benim dışarı çıkamıyorum iğne yaptirmadan

Sinuzit var zaten ama nefes darlığı hiç yaşamıyordum bu yaşıma kadar ki sporcuyum zaten parfüm fazla sıkıldığı zaman ben sıkmasam bile çevremde ağır parfüm kokusu geldiği zaman oluyor o nefes darlığı alerjik grip var bende bu aylarda grip olabiliyorum çoklukla

Sinuzit var zaten ama nefes darlığı hiç yaşamıyordum bu yaşıma kadar ki sporcuyum zaten parfüm fazla sıkıldığı zaman ben sıkmasam bile çevremde ağır parfüm kokusu geldiği zaman oluyor o nefes darlığı alerjik grip var bende bu aylarda grip olabiliyorum çoklukla

Aynı dertten muzdaribiz.
Bu dönemsel 1.5 ay evvel nefes anlamadığım anlar oluyordu şu ara böyle bir sorunum yok ama ilaç kullanmak gerek sanırım.
Ihmal ettiğin için ilerlemiş olabilir
Ayrıca kesinlikle parfüm ve deodorant ust uste kullanmamaya gayret et.
Astım cevirmesin mutlaka görün doktora.

Baş ağrısı çok kötü.

Miden bulanıyor mu kanka?

Yok öyle bir sıkıntı yok.

Aynı dertten muzdaribiz.
Bu dönemsel 1.5 ay evvel nefes anlamadığım anlar oluyordu şu ara böyle bir sorunum yok ama ilaç kullanmak gerek sanırım.
Ihmal ettiğin için ilerlemiş olabilir
Ayrıca kesinlikle parfüm ve deodorant ust uste kullanmamaya gayret et.
Astım cevirmesin mutlaka görün doktora.

Baş ağrısı çok kötü.

Evet aynı dertler ve çok can sıkan dertler :/ üst üste kullanmamaya gayret gösteriyorum ilgin ve alakan için teşekkür ederim en kısa zamanda doktora gitsem iyi olacak

Rica ederim kullandığın ilaçları da yazarsan iyi olur: )

Özellikle ağaçların tüy döktüğü şu mevsimde nefesini polenler yüzünden daha çok daralıyor hapşırma lar geçmiyor.

O zaman migren belirtin yok.
Maria demiş zaten yeterince. Astım olma ihtimalin yüksek oluyor ama.bazen yanıltıyor.
Benimde kaç kere tmör teşhisi konuldu belirtilerden dolayı kaç kere makinalara girdim ama yok çıkmıyor :D
Sen en kısa sürede bir doktora git.

Rica ederim kullandığın ilaçları da yazarsan iyi olur: )

Özellikle ağaçların tüy döktüğü şu mevsimde nefesini polenler yüzünden daha çok daralıyor hapşırma lar geçmiyor.

Doktora gittikten sonra konu altında ilaçları da yazarım evet o polenler ahh o polenler :/

O zaman migren belirtin yok.
Maria demiş zaten yeterince. Astım olma ihtimalin yüksek oluyor ama.bazen yanıltıyor.
Benimde kaç kere tmör teşhisi konuldu belirtilerden dolayı kaç kere makinalara girdim ama yok çıkmıyor :D
Sen en kısa sürede bir doktora git.

Migren belirtim yok migrenim yıllardır zaten var :D doktora gidicem evet en kısa zamanda sonuçları yazarım bu konu altında.

Yavrum çok geçmiş olsun dikkat et kendine. İhmal etme ve bir doktora görün.
Kekik, tarçın, tane kişniş, tane kakule, kök zencefil ve havlucan ile yapılan bir çay var. Tadı çok hoş tavsiye ederim. Hepsinden azar azar koyup bir miktar suda kaynatman yeterli olacaktır. Bu baharatları her türlü baharatçıda bulabilirsin. Seni rahatlatır bu çay.

Geçmiş olsun kardeşim.Nefes darlığı psikolojikte olabilir ama senin alerjinde vardı.Ben bir yerde okumuştum kalp sıkıntısı diyorlardı

Nefesin daraldığı için mi uyuyamıyorsun?

Allah şifa versin kuzum, en sağlıklısı toptan bi tahlil yaptir sen ihmale gelmez. Nefes darlığı değil de aşırı heyecan, stres durumlarında bende de kalp sıkışması oluyor. Açık havaya çıkıp oksijen alinca geçiyor. Sen mutlaka doktora git. :/

Geri